Na pražskom pochode homosexuálov Prague Pride kráčali aj skrytí pedofili

0
3340

Pedofil Prague Pride 2013Na pražskom augustovom pochode homosexuálov sa objavila aj ďalšia menšina, ktorá síce nemá s homosexuálmi spoločné veľa, no využili to taktiež. Z transparentu, ktorý si vytvorili, nie je vôbec pochopiteľné o koho ide, z čoho je evidentné, že sa báli to napísať priamo. Z fotografie, ktorú ako jedinú stránky českých pedofilov ( www.pedofilie-info.cz ) uvádzajú, pritom nie je vidieť ani jednému z nositeľov transparentu do tváre. Za to nič netušiaci ľudia v zábere takto môžu byť označení za pedofilov bez toho, aby na dieťa čo i len pozreli. Celkovo sa Gay Prideu zúčastnili až štyria pedofili a pri tejto príležitosti vytvorili stránky na doméne www.nejenhomo.cz, kde sa prezentujú ako neškodní členovia spoločnosti. Obhajujú pedofíliu a bránia ju, pričom rozlišujú rôzne druhy pedofílie. Pokiaľ však naozaj existuje takzvaná „dobrá pedofília“, a zároveň „zlá pedofília“, bolo by fajn, aby pre tú „dobrú“ existoval iný názov. Ako otec však odmietam pedofíliu ako takú, odmietam akceptovať pedofíliu akejkoľvek podoby a pre mňa nebude existovať dobrá a zlá pedofília. Predpokladám však, znova ako otec, že rozdelenie pedofílie by malo byť zo strany odborníkov, špecialistov, v rámci odbornej tlače dostupnej pre verejnosť. Nie definované a podávané priamo pedofilmi.

Stránky sú malým vtipom
Jednoduché stránky českých pedofilov, ktoré disponujú veľmi strohým dizajnom a zvláštnym obsahom, obsahujú zopár absurdných informácií, ktoré nechcem rozoberať. zvláštnosťou je však anketa, v ktorej sa stránky snažia získať mienku verejnosti o tom, či patrili ako účastníci na Gay Pride v Prahe, alebo tam nepatrili. Otázka je položená v tvare, či patria pedofili účasťou na pochod menšín Prague Pride. Ak sa pokúsite hlasovať, že „nie“, dostanete odpoveď, že máte zahlasovať správne. Ale ja som hlasoval správne…

Pedofail hlasovanie na stránke

Dovolím si upozorniť, že v komentároch neakceptujeme príspevky organizácií, firiem a názorových stránok, ale len menovitých a skutočných jednotlivcov.