Na čo filmové sa môžeme tešiť v roku 2011

0
1630
Harry Potter
Harry Potter

Ešte z ďaleka neskončil rok 201, ale mohli by sme si zhrnúť niekoľko očakávaných filmov, ktoré by mohli urobiť dieru do sveta a prepísať rebríčky návštevnosti a rekordov. Ktoré to sú napríklad?

Transformers 3
V júli sa dočkáme premiéry očakávaného pokčarovania zatiaľ dvoch úspešných filmov od Michaeal Baya. Shia však bude tentoraz bez Megan Fox. Aspoň to hovorili informácie v rôznych médiách.

Kapitán Amerika
Jedna z posledných významnejších postavičiek komixového sveta Marvel, ktorá ešte nemala filmové spracovanie, ale to sa už teraz mení. Kapitán America pod názvom The First Avenger: Captain America sa objaví v druhej polovici júla 2011

Spiderman 4
Spiderman neutíchol. Bola len otázka času, kedy sa opäť objaví nejaké pokračovanie. Tobby sa istotne na túto úlohu dal rád, veď Spiderman k nemu patrí ako na Stalonneho Rambo. Ďalší komixový hrdina získa svoju filmovú podobu, hoci Spiderman už po štvrtý krát v hranom filme.

Harry Potter and Deathly Hallows
Druhý diel a tiež záverečný zdá sa, bude kľúčový, vysvetlí všetko, čo sa dosiaľ dialo, mal by vyriešiť odvekú chuť Harryho pomstiť svojich rodičov a uvidíme čo ešte všetko. Tak ako Harryho fanúšikovia kedysi boli v jeho veku a rástli, dnes sú dospelými a tiež brutalita filmu akoby stúpala zarovno s vekom. Brutalitu však chápajme v tomto prípade ako hustoru efektov, ich cenu, význam jednotlivých scéna pod.

Piráti z Karibiku 4
Pod názvom Pirates of the Caribbean on Stranger Tides sa nám predstaví štvorka Pirátov z Krabiku a nepochybne opäť môžeme očakávať slávne trio Kieru, Orlanda a Johnnyho. Veď na mori sa toho dá zažiť mnoho, tak prečo nie ešte ďalší diel?

Thor
Kreslená postavička, ktorá nebola tak celkom známa medzi slovenskými deťmi, a mládežou, no i tak sa rozhodne patrí o nej aspoň v krátkosti povedať, že bude stáť za to. Už teraz je v USA malé šialenstvo, ktoré naberie na sile v deň premiéry. Najmä pre obsadenie a vraj krásy hlavného herca.

Z rozprávok existujú informácie, že by sa mal objaviť druhý diel filmu Autá z dielne Walta Disneyho, film o Šmolkoch a mnohé ďalšie. Na ktoré z pripravovaných spomenutých alebo nespomenutých sa tešíte vy? Napíšte nám do komentárov.