Motocykel je späť! Odštartujete motorkársku sezónu na výstave v Inchebe?

0
1607

Po dvojročnej, pandémiou vynútenej prestávke, sa do bratislavskej Incheby vracia obľúbená výstava Motocykel. Od 10. do 13. marca prinesie nielen ponuku motocyklov, ale aj trojkolky, štvorkolky, skútre a elektrokolobežky, ktoré doplní motopríslušenstvo vrátane oblečenia, obuvi a služieb. Jednoducho, všetko pre motorkárov aj pre tých, ktorí sa chcú v meste alebo v prírode pohybovať voľnejšie a slobodnejšie.

Hoci pandémia spôsobila, že výstava bude v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi menšia, zastúpené tu budú naozaj exkluzívne kúsky. Jedným z nich bude model Pérák značky Jawa, ktorá na Slovensku v posledných rokoch zažíva renesanciu. Na návštevníkov okrem tejto premiérovej novinky čaká aj kompletný modelový rad motocyklov Jawa pre rok 2022.

Fanúšikom motokrosu a cestných závodov na najvyššej úrovni určite nemusíme predstavovať britského výrobcu motocyklov CCM. Prostredníctvom predajcu bude na výstave Motocykel zastúpený model Spitfire Blackout, ktorý zažiaril aj vo filme Black Widow (Čierna vdova).

Neuveriteľne ľahký model Vyrus 986 (iba 145 kg) zasa ponúka veľké množstvo náhradných dielov a doplnkov, aby si ho každý mohol nakonfigurovať podľa vlastných preferencií.

Zrejme najluxusnejším kúskom však zrejme bude najnovší model výrobcu Brough Superior – Lawrence, ktorý posúva storočnú značku motoriek do 21. storočia. Jeho elegantné línie sú navrhnuté podľa krivky dýk, ktoré nosili beduíni za svojimi opaskami. Spracovanie a prestíž značky odráža aj cena, ktorá prevyšuje 70 000 eur.

Na výstave ako prví uvidíte aj výkonnú 1000W štvorkolku Hunter RS Exclusive a 1200W motocykel ECO Pitbike E-46. V kategórii elektrokolobežiek si príde na svoje každý – v ponuke budú modely pre deti, voľnočasové a ľahko prenosné kolobežky do mesta, až po najvýkonnejšie elektrické modely.

Aj v tomto roku bude súčasťou výstavy sekcia Customs of Slovakia venovaná jedinečným motorkám vyrobeným či upraveným podľa želania ich majiteľa.

Ďalšie informácie o výstave Motocykel budú postupne aktualizované na www.incheba.sk.