Mladá umelkyňa maľuje kávou, basketbalovou loptou a inými predmetmi

0
2316

Umenie z kávyMladé dievča, vystupujúce pod menom Red Hong, má netradičný spôsob umenia. Kreslila kávou. Ak ste si práve predstavili dievča, ktoré drží kávové zrnko a snaží sa s ním kresliť, sklameme vás. Skôr si predstavte mladé dievča, so šálkou kávy v ruke. Dokáže vytvoriť umelecké dielo iba namáčaním šálky do hotovej kávy. Určite sa aj vám stalo, že ste si vyliali kávu na podšálku. Áno, aj mne, ale umelecké dielo z toho bohužiaľ nebolo. Vo videu si môžete pozrieť jej neskutočný talent:

Toto video zožalo zatiaľ najväčší úspech. Avšak pred zverejnením tohto videa, sa objavilo na jej stránke ešte jedno. V tom kreslila portrét športovca menom Yao Ming, ktorého množstvo ľudí pozná hlavne z paródovania Meme Comics. Aby zostala trošku tématická, tak pre basketbalistu nakreslila portrét basketbalovou loptou. A dopadlo to takto:

To však nie sú jediné diela tejto talentovanej dievčiny. Má ich omnoho viac, my sme pre vás však pripravili tie, ktoré by vás mohli najviac zaujať. Okrem iného teda vytvorila zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga z kníh. Aké trefné a zároveň vtipné. Tvár z kníh:

Aby zobrazila aj niekoho zo showbiznisu, zamerala sa na speváčku Adele. Jej portrét zas vytvorila zo zapálených sviečok. Rozmiestnila sviečky, zapálila ich a iba s malými detailami vytvorila dielo vlastnou predstavivosťou. Tá jej veru nechýba keďže pri každom zhotovení takéhoto umeleckého skvostu ju potrebuje.