Michael Jackson v telom ovládanej počítačovej hre Beat It

0
1872

Michael Jackson: This is itMichael Jackson sa rok po smrti objaví v počítačovej hre nazvanej Beat It. Pôjde pritom o hru, ktorá bude čisto o ňom, o tanci a krokoch, o hudbe, v podstate bude takou malou povinnosťou každého pravého fanúšika. Človeka zavedie do sveta tancov, do krokov a bude pripomínať mnoho doteraz známych hier, len tentoraz s jednou zmenou – ovládanie pomocou Kinect snímača pohybu.

Kinect spoločnosti Microsoft, ktorý sme doteraz mohli poznať pod pojmom Natal – veľkolepý projekt, ktorý má znamenať revolúciu vo svete ovládania počítačových hier – snímač sleduje pohyby a mimiku tváre, rúk a podľa toho ovláda hru. Týmto spôsobom je možné ovládať rôzne športové, tanečné alebo logické hry.

Taktiež sa počíta s pomalým zavedením aj na mnohé iné žánre, len na RTS stratégie to bude asi trochu problém. O vynáleze sme počuli už dávnejšie, práve pod menom Natal. V týchto posledných dňoch prebiehajúca výstava E3 v Los Angeles priniesla mnoho zaujímavých noviniek. Zo sveta počítačových hier nájdete niečo aj na serveri Slovenciny.Com, čo sa však Natal, pod novým názvom Kinect, týka, podrobne uviedli zástupcovia Microsoftu až teraz, a zástupcovia tanečnej skupiny z pripravovaného This is it zas predviedli herný titul Beat It.

Ukážka skladby Billy Jean:

ukážka bola vo februári 2012 nahradená inou z dôvodu zmazania pôvodnej.