Marc Morrone, najhorší odborník na zvieratká vôbec a rovno pred kamerami

0
1666

Extra Blbec a idiot medzi zvieratkamiTen najväčší antiodborník na zvieratá a blázon v jednom, aký sa kedy objavil v televíznej šou, je Marc Morrone na tomto videu. Ľudom pri televíznych obrazovkách predstavuje zvieratá, pričom sa snažil vyzerať ako odborník na život domácich miláčikov. Divákom predstavoval ešte pred desiatimi rokmi v 30 minútovej život domácich miláčikov. Plne vážne robená relácia v televízii dokazuje strašný amaterizmus a šialenstvo jej tvorcov, no bláznom kraľuje práve ten na obrazovke. Na jednom stole pred kamerami mali často nezmyselne niekoľko druhov zvierat. Už logika nepustí, aby vôbec niekto dával na jeden stôl hneď niekoľko druhov zvierat, zvedavých šteniat, činčíl, fretiek a to všetko bez bariéry medzi sebou, ale aj bariéry chrániacej zvieratá pred pádom.

Toto chce odvahu
Doslovný blázon pred kamerou odrecitovával viac krát svoje monológy, no medzi tým neustále riešil útoky zvieratiek medzi sebou, pády fretiek zo stola, bitky papagájov, pád psíka do akvária, zahrýznutého potkana šteniatkom, zahráznutého papagája opicou, alebo psa, ktorý visel len za jazyk, ktorý mu tvrdými ústami privrela korytnačka. Na videu nižšie to chce silný žalúdok a odolnosť proti piskotu zvieratka bojujúceho o život. Tento americký odborník na zvieratká zrejme nikdy nevidel odstrihnutý prst papagájom a tak pokojne nechá provokovať malú opičku dospelých papagájov a ešte mnoho ďalšieho. V snahe asi udržať atmosféru plnú zvierat a ukázať, že sa moderátor vyzná aj v chaose viacerých zvierat, mixovali v zábere aj to, čo by sa medzi sebou povraždilo aj vo voľnej prírode. Niet divu, že dodnes na neho ľudia nadávajú, pretože dovolil zranenia viacerých zvieratiek len preto, aby šou nejako vyzerala. Kompilácia nižšie hovorí za všetko a nebude príliš vhodná pre slabšie povahy.


Prosím?
Pokiaľ sa pýtate, tak áno, je to pravda. Toto naozaj bežalo v americkej televízií niekoľko mesiacov a s úspechom sledovanosti, aj keď slušným počtom sťažností. Relácia Marca Morronea Extra Help beží do dnes. Len dnes si dáva po toľkých rokoch skúseností oveľa viac pozor na to, čo sa medzi zvieratkami deje…. teda nie tak celkom, no nie je toho toľko, ako kedysi.