Lucie Bílá pripraví v rámci Černobílé turné 2013 v Bratislave autogramiádu

0
1796

Tlačová správa: V pondelok 26. augusta 2013 sa Lucie Bílá pred pripravovaným turné LUCIE BÍLÁ – Černobílé turné 2013, ktoré sa uskutoční v októbri 2013 v 2 slovenských a 8 českých mestách, zastaví na chvíľu v Bratislave. Fanúšikom a priaznivcom ponúkne skutočne exkluzívnu šancu na stretnutie a možnosť získať aj jej unikátnu fotografiu s venovaním.

lucie Bílá, černobílé turné

„Moc se těším na to, až na sklonku letních prázdnin, poslední týden v srpnu (pro slovenské brášky v augustu), navštívím od 26. 8. do 1. 9. Bratislavu, Ostravu, Zlín, České Budějovice, Plzeň, Liberec a Pardubice. Tam všude se mohou se mnou lidé potkat a já se na všechny už teď moc a moc těším,“ všetkých srdečne pozýva Lucie.

Autogramiáda sa uskutoční 26. augusta o 17.00 hod pri Caffe del Centro v Eurovei. Na doteraz najväčšom turné svojej kariéry speváčka zaspieva najväčšie hity, ponúkne remixové prekvapenia a veľkolepú pódiovú show s najväčšou scénickou výpravou v histórii česko-slovenského šoubiznisu. Je viac než isté, že to bude najväčšia kultúrna akcia tohto roku, na ktorú sa pätnásťnásobná Česká slávica dôkladne pripravuje obklopená mnohými profesionálnymi spolupracovníkmi.

„My jsme se samozřejmě s mnohými z nich setkali a setkáváme se, protože jsou to nejen blízcí spolupracovníci, ale také moji přátelé. Ale takhle dohromady jsme se vlastně potkali poprvé, abychom si řekli ty základní detaily, které budeme už jen dolaďovat a dál rozvíjet. A protože to bude opravdu show, myslím, že některé věci diváky hodně překvapí“ hovorí Lucie Bílá o stretnutí realizačného tímu Černobílého turné 2013.

Lucie verí, že pre svoje doteraz najväčšie turné si vybrala tých najlepších z najlepších.

„Mám ráda profesionály, mám ráda milé lidi a ráda spojuji krásné věci, dobré a kvalitní nápady a jsem ráda, když se pak podaří to zrealizovat a je z toho něco výjimečného. A oni výjimeční jsou. Jsem proto moc ráda, že budou součástí mého Černobílého turné,“ podotkla Lucie, ktorá už teraz usilovne trénuje na svoju mega show.

Režisérom turné je Jeffo Minárik, choreografom turné Miňo Kereš, ktorí s Luciou spolupracujú na súťaži ČS má talent.

„Je pre nás veľkou cťou, že si nás Lucie vybrala práve pre toto mega turné. Sľubujeme, že urobíme maximum preto, aby sme divákov nielen potešili, ale aj tak trochu šokovali. Je to skutočne veľa práce a vymýšľania, ale myslíme si, že to naozaj bude stáť za to. Ten, kto náhodou nepríde, príde o veľa,“ hovoria svorne Jeffo a Miňo.
„Bavili jsme se o choreografii, celkovém režijním pojetí mega koncertů, ale třeba taky o písničkách – repertoáru, který budu na Černobílém turné zpívat. Prozradím jen, že mne diváci uvidí ve třech polohách a věřím, že to pro ně bude zážitek,“ hovorí o spolupráci s režisérom a choreografom Lucie.

Hudobnú stránku celého turné má pod kontrolou popredný český hudobník a skladateľ Petr Malásek, bez ktorého si Lucie nevie predstaviť žiadny zo svojich menších, či väčších koncertov.
„Právě jsme se bavili a ještě budeme bavit o skladbě repertoáru, co bude s kapelou, co třeba jen s klavírem. Chceme prostě, aby to bylo hodně pestré a zazní i věci, které od Lucie možná ne každý bude čekat,“ objasňuje Petr Malásek.
Lucie Bílá ponúkne program poskladaný z popu, rocku, šansónov, či muzikálových hitov. Chýbať nebudú ani krásne a výnimočné piesne, z jej zatiaľ posledného albumu MODI (Supraphon, 2012), s nádhernými textami Pavla Vrbu a Václava Koptu.

Súčasťou príprav na Černobílé turné 2013 je tiež realizácia veľmi zložitej technickej stránky turné, najmä obrovského pódia, ktoré bude pre divákov určite veľkým překvapením.

„Zároveň se mi šijí kostýmy, dolaďovat budeme výběr bot, a dalších doplňků. A já stále cvičím, dodržuji pitný režim, a držím dietu, protože chci být opravdu v naprosté pohodě a skvělé formě, abych své diváky nezklamala a dala jim ze sebe opravdu to nejvíc, co můžu. Moc se na všechny těším. Přijďte, já tam budu taky,“ dodáva so širokým úsmevom Lucie.

Najvýpravnejšie turné s najväčšou scénou, super zvukom, grandióznymi efektami a úžasnými tanečníkmi bude mať aj charitatívny rozmer, speváčka sa rozhodla pomôcť nadácii Konto Bariéry, s ktorou dlhodobo spolupracuje.
Vstupenky na slovenskú časť turné – 19.10.2013 v Bratislave (Zimný štadión Ondreja Nepelu) a 21.10. 2013 Košiciach. (Steel aréna) sa už predávajú v sieti Ticketportal v cene od 15 do 50 Eur.

Termíny turné:
14.10. 2013 PRAHA Tipsport Aréna
15.10.2013 PRAHA Tipsport Aréna
17.10.2013 PLZEŇ Zimní stadion
19.10.2013 BRATISLAVA Zimný štadión Ondreja Nepelu
21.10.2013 KOŠICE Steel Aréna
23.10.2013 OSTRAVA ČEZ Aréna
25.10.2013 ZLÍN Zimní stadion Luďka Čajky
27.10.2013 BRNO Kajot Aréna
29.10.2013 PARDUBICE ČEZ Aréna
31.10.2013 LIBEREC Tipsport Aréna
03.11.2013 ČESKÉ BUDĚJOVICE Budvar Aréna

Predaj vstupeniek :
www.ticketportal.sk

Kontakty :
Eva Gažová – +421 904 689 656
Rado Mešša – 0905 180 911
Aktualizované info :
www.cernobileturne.sk
www.luciebila.com