Les Grossman z Tropickej búrky bude mať vlastný film

1
1674

Les GrossmanVyzerá to tak, že Les Grossman bude mať svoj vlastný film. Hovorí sa to a začína sa na tom aj pracovať. Viete vôbec kto je to Les Grossman?Ide o jednu postáv z komédie Tropická búrka. Tropic Thunder si bližšie ešte popíšeme, ale pre pochopenie Lesa Grossmana je ho nutné najskôr vysvetliť.

Kto je Grossman?
Grossman je postava namysleného a priveľmi arogantného veľkého šéfa, ktorý z huby púšťa jednu nadávku za druhou a neustále kričí, nadáva a splieta vulgarizmy do zaujímavých kombinácií. Film ho nazýva horkokrvným filmovým magnátom. To jedného dňa jeden veľmi známy herec dostal ponuku hrať vo filme, ktorý spoluprodukoval Ben Stiller (Hlavná úloha seržant Štvorlístok).

Neobjavil sa však v ňom vo svojej podobe. Zatiaľ nemenovaný herec sa zmenil kvôli úlohe na nepoznanie: Plešatý, ovešaný drahými šperkami, v okuliaroch s neoholenou bradou. Les miluje hudbu, rap a hip hop, rád si zamáva rukami v štýle veľkých čiernych rapperov a rád ukáže, akú má moc. Kto by v tejto podobe spoznal Toma Cruisa? A práve Les Grossman sa objaví ešte raz vo svojom vlastnom filme, pretože mal nejaké čaro. Samému mi dokonca napadlo pred rokom, že takáto úloha si žiada, aby sa objavila ešte v nejakom filme, alebo aspoň v šou. Veru tak sa stalo, Alter Ego Toma Cruisa sa ukázalo na MTV Movie Awards a malo úspech. Ben Stiller mu v tom samozrejme pomôže. Universal Pictures a MTV sa dajú dohromady a vytvoria film, ktorý už podľa názvu bude jasný a vulgárny. Už sa tešme na ten preklad od našich, alebo českých dokonalých prekladateľov.

Film Tropická búrka
Videli ste film Tropická búrka? Určite si ho pozrite, ak ste tak doteraz nespravili. Ide totiž o komédiu, v ktorej sa predstaví niekoľko ozajstných filmových celebrít, známych mien a v celkom krajných úlohách aj Melinda Gordonová alebo Spiderman (samozrejme len herci čo ich hrali, ale pod svojim vlastným menom.) Mien, ktoré vo filme zažiarili bolo naozaj mnoho a celý sa niesol v humore práve filmových tvorcov. Ak úplne náhodou je niekto z vás filmárom, tak ten humor pochopí oveľa viac, pretože film je práve o nakrúcaní filmu, o tom ako to prebieha, aj keď vysvetlené je všetko v komediálnej podobe. V podstate film sa nedá ani opísať tak presne, aby ho text dokázal vystihnúť. Nejde o nič extra, ale tá pravá zábavnosť na ňom je tá, že sa stretlo viacero filmových hláv a vytvorilo film o zbabranom filme a hláškach… či skôr úlohách, kde len sťažka v dvoch prípadoch hneď odhalíte o koho ide. Robert Downey junior, pre každého známy ako Iron Man alebo Sherlock Holmes, si tu zahral seržanta Osirisa, černošského vojaka a tá „zmena pigmentácie“ bola naozaj neuveriteľná. Ďalšou úlohou bol napríklad horkokrvný megamagnát Les Grossman, ktorého tak úžasne zahral Tom Cruise.

Les Grossman

Ukážka zo správania sa Lesa Grossmana vo filme Tropická búrka

Ukážka z filmu Tropická búrka:

Comments are closed.