Legendy popu na STV a Jiří Korn, nebude chýbať ani 4TET

0
1508

Legendy popu a tmavšie fotoPiatok 26. októbra 2012 sa na obrazovkách Slovenskej televízie opäť stretneme s hudobnou šou Legendy popu, ktorá tentoraz uvíta hosťa z Českej republiky. Jiří Korn, nezabudnuteľný herec, popový, bigbítový, ale aj muzikálový spevák, pričom nesmieme zabudnúť ani na jeho tanečné schopnosti a ďalšie tituly, sa predstaví nie len sám, ale so sebou prinesie aj jeho zoskupenie 4Tet, s ktorou už niekoľko rokov úspešne boduje na rôznych vystúpeniach a ľudí baví.

V hlavnom vysielacom čase sa tak opäť budú môcť diváci stretnúť so známou osobnosťou, jeho tvorbou, od začiatkov po súčasnosť. Dozvedieť sa pritom budeme môcť informácie zo zákulisia známych hitov, z prostredia filmu a podobne. Ako hostia budú dnes okolo legendy taktiež osobnosti zo sveta hudby. Dcéra frontmana kapely Olympic, v ktorej mimochodom taktiež Jiří Korn svojho času pôsobil, Marta Jandová, Jozef Bednárik a Ondřej Soukup, významný skladateľ, producent a osobnosť v českej hudbe. Na pódiu okrem stálej moderátorskej dvojice Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová uvidíme zopár hviezd ako napríklad Martina Chodúra, taktiež Martu Jandovú, Lukáša Adamca, ale ako prvý sa zo spevákov objaví Martin Harich a jeho podanie skladby Miss Moskva, kde v úvode zahrá krátke sólo na klavíri sám. Bude na čo pozerať, pokiaľ majú diváci radi osobnosť Jiřího Korna, jeho moderátorské a tanečné schopnosti. Tiež v druhej polovici ukáže, že sa hýbať stále dokáže a s Kristínou si zatancuje jednoduchý krok v stepe.

Nuž a koho poteší na začiatku úvodné vystúpenie 4TET, môže sa tešiť aj na záver. Určite si preto nenechajte ujsť dnešný večer, ktorý bol výnimočne predtáčaný deň vopred pre pracovné povinnosti hviezdy večera. Ak vás zaujíma, ako sa dostal Jiří k herectvu, ako prerazil v Nemecku, radi by ste vedeli niečo z éry, keď pôsobil v Olympicu, alebo vás zaujíma fakt, že bol prvým, čo spopularizoval breakdance u nás, to všetko sa dozviete už dnes večer, prípadne v repríze v sobotu.