Krásku a zviera idú sfilmovať hneď dvaja: Disney aj Guillermo del Toro

0
3150

Disney.com logo, čarovný hrad s nápisom, copyright Walt DisneyFilmové štúdiá Disney pripravujú sfilmovanie slávneho príbehu Kráska a zviera. S doteraz uvádzaným názvom The Beast sa film zatiaľ len pripravuje bez ďalších podrobnejších informácií. Z doteraz zverejnených a dostupných informácií je známe len toľko, že Disney malo poveriť Joea Ahearna pre napísanie scenáru k filmu aj vzhľadom k jeho čerstvým úspechom s inými filmami pre Disney. Celkom iný príbeh o Kráske a zvierati pripravuje režisér a herec Guillermo del Toro s Emmou Watson, známou najviac vďaka úlohe Hermiony v sérií Harry Potter.

Pre Disney pôjde o oživenie ďalšej rozprávky známej na celom svete v hranej filmovej podobe. Pripravuje pritom aj Spiacu krásku, u nás známu pod menom Šípová Ruženka a tiež adaptáciu príbehu o Popoluške.

Rovnaký film naraz 2x tu už bol
Snahu nakrútiť rovnaký príbeh hneď dvakrát sme tu už mali. Dokonca nedávno. Snehulienku totiž poznáme z roku 2012 v dvoch verziách. Jednu s kráľovnou Juliou Roberts a Snehulienkou Lili Collins, druhú zase s kráľovnou Charlize Theron a Snehulienkou Kirsten Stewart.

foto: Disney.com logo, čarovný hrad s nápisom, copyright Walt Disney