3. ročník inšpiratívnej konferencie TEDxTrenčín je za dverami!

0
2020

Po úspechu dvoch ročníkov unikátnej konferencie TEDxTrenčín, organizátori už pár mesiacov usilovne pripravujú ten tretí! Aby bol ešte nadupanejší, lepší, inšpiratívnejší. Jednoducho, aby ste na atmosféru tohto dňa len tak ľahko nezabudli. Ak ste na TEDx-e niekedy v minulosti boli, určite vás slová viacerých spíkrov nejakým spôsobom zasiahli a prinútili vás premýšľať. O živote. O spoločnosti. O veciach, ktoré ste ani netušili, že existujú, a predsa vás zaujali. A keďže organizátori chcú, aby myšlienky hodné šírenia rezonovali v návštevníkoch veľmi dlho a intenzívne, tomuto ročníku dali výstižnú tému: Rezonancia!

Konferencia TEDx je za dverami

Inšpiratívne talky z každého súdka

Nepoznáte formát TEDx, ale úvodné riadky vo vás vyvolali zvedavosť dozvedieť sa viac? Konferencie TED a TEDx sa konajú po celom svete a aktuálne sú veľmi populárne aj na Slovensku. TEDxTrenčín je tu už 3. rok, aby posunul ľudí vpred, otvoril im myseľ, ukázal nepoznané a inšpiroval. Prináša zaujímavých rečníkov z oblastí vedy, umenia, psychológie, či dizajnu, ktorých myšlienky, nápady a činy sú hodné zdieľania. Podujatie organizuje skupina dobrovoľníkov, ktorí chcú aspoň malou troškou urobiť svet krajším a dostať aj do Trenčína ľudí, za ktorými sa skrýva obdivuhodný príbeh. Témy talkov sú rôzne, ale spája ich jedno – posolstvo, ktoré chcú rečníci odovzdať ďalej.

konferencia tedx

konferencia tedx2

Špeciálna udalosť si žiada unikátne miesto

Aj tento rok sa brány konferencie TEDxTrenčín otvoria na jednom z najkrajších miest v tomto meste – na Trenčianskom hrade! Zapíšte si do diárov dátum 1.10.2016 a pripravte sa na nezabudnuteľný deň prežitý v skvelej spoločnosti. Viac informácií nájdete na Facebooku alebo webe www.tedxtrencin.sk.