Konečne dorazil trailer k Madonninmu filmu W.E.

0
1160

Kráľovná popu Madonna sa v nedeľu osobne zúčastnila na premiére svojej novej celovečernej snímky W.E. v Londýne. Film tu v rámci festivalu Britského filmového inštitútu predstavila novinárom a pozvaným hosťom. Historická dráma by sa mala dostať do európskych kín počas decembra. Po prvých kritikách z USA sa speváčka a režisérka rozhodla film ešte dotvoriť. Recenzie z britských ostrovov zatiaľ nie sú známe, no vraj sú opäť rozporuplné. Časť kritikov film chváli, iní ho zatracujú.

Film zachytáva dva ľúbostné príbehy, ktoré delí 6 desaťročí. Prvý z nich sa odohráva v súčasnom New Yorku a jeho hrdinkou je mladá Wally Winthrop (Abbie Cornish), ktorá má za sebou komplikovanú minulosť a do New Yorku sa prisťahovala z juhu, aby pracovala v Sotheby’s. Svojej kariéry sa nakoniec vzdá kvôli manželstvu s úspešným psychiatrom (William Richard Coyle). Ich zväzok však nie je šťastný a Wally sa cíti byť osamelá, nešťastná a znudená. Útočisko pred realitou nachádza v posadnutosti romantickým vzťahom z minulosti, konkrétne vzťahom následníka britského trónu Eduarda VIII (James D’Arcy) a rozvedenej američanky Wallis Simpsonovej(Andrea Riseborough). A tak, keď sa dozvie, že v Sotheby’s sa bude konať dražba majetku Vojvodu a Vojvodkyne z Windsoru, pokúsi sa vrátiť do starých koľaji, aby pochopila tomu silnému vzťahu cez artefakty, ktoré páru patrili. Práve v Sotheby’s sa Wally stretáva s Evgenim (Oscar Isaac), ruským členom ochranky s tajomnou minulosťou. A ako hlbšie a hlbšie preniká do milostného vzťahu Eduarda a Wallis, vzďaľuje sa od svojho manžela a sama sa zamiluje.
Druhý príbeh je milostný vzťah Eduarda VIII následovníka britského trónu, ktorý abdikoval pre lásku k Wallis, aby sa s ňou mohol oženiť. Následníkom trónu sa tak stal jeho brat, manžel Alžbety – Kráľovny matky (Natalie Dormer), Vojvodkyne z Yourku, ktorá sa tak stala roku 1936 poslednou írskou kráľovnou a indickou cisárovnou.

My vám prinášame ako prvú ochutnávku oficiálny trailer. Úprimne dúfame, že aj slovenskí diváci dostanú príležitosť snímku vidieť a utvoriť si vlastný názor. Trailer pôsobí naozaj lákavo, čo poviete?