Jedinečný Fitness diár na rok 2019

0
2120

Práve vyšiel Fitness diár 2019, ktorý sa môže byť vaším najlepším pomocníkom pri chudnutí.

Diár je určený pre ženy všetkých vekových kategórií, ktoré chcú kvitnúť do krásy, mať zdravé a výkonné telo, množstvo energie, skvelý pocit zo seba a radosť do každého nového dňa.

Pre rok 2019 kolektív Fitshaker priniesol diár vo vylepšenej verzii s nádhernou sviežou farebnou grafikou. Rýchlo sa v ňom budete vedieť orientovať a 2 šnúrky vám napomôžu poznačiť si viac svojich obľúbených dvojstránok. Aby sa diár neotváral v kabelke je uzatvárateľný modrou gumičkou.

Výzva mesiaca

Každý mesiac čaká na majiteľky diára konkrétna výzva na posilnenie fyzických i duševných schopností, ktorá preverí, akú majú pevnú vôľu.
V diári ani tentokrát nechýbajú zdravé recepty, tipy a rady od trénerov i foodblogerov, jednoduché cviky na doma, pozitívne afirmácie či inšpiratívne a povzbudzujúce citáty od fitness trénerov a známych ľudí, ale ani priestor na vlastné afirmácie či inšpiratívne myšlienky.

Čo ešte?

Ženské okienko, lunárny kalendár, orgánové hodiny, štátne sviatky a prázdniny, dovolenkový ťahák a priestor na zapísanie si tipov na darčeky – toto všetko ešte Fitness diár 2019 obsahuje.
Milé ilustrácie, ktoré boli špeciálne nakreslené pre tento diár spríjemnia deň, či dlhšie čakanie napr. v čakárni u lekára. Preto je treba nosiť diár a farbičky vždy so sebou.
Veselé farebné nálepky sú v diári vždy poruke pri zapisovaní dôležitých termínov či poznámok.
Tohtoročným bonusom sú OMAĽOVÁNKY ilustrácií, ktoré boli nakreslené špeciálne pre tento diár.

 

Čo vo Fitness diári 2019 ešte nájdete?

  1. Dostatočný priestor na zapisovanie si každodenných úloh.
    2. Tabuľku Moje tréningy a moja strava na každý týždeň.
    3.         Tabuľku na zapisovanie si: hodín spánku, vypitých litrov vody, porcií zeleniny a prejdených krokov na každý deň.
    4.         Obrovskú dávku motivácie (od úspešných fitness tréneriek a iných inšpiratívnych ľudí).
    5.         Zdravé tipy a rady (napr. Prvá pomoc pri odolávaní pokušeniam, Ako čítať etikety, Ako nájsť vnútornú rovnováhu) a užitočné informácie o sezónnom ovocí a zelenine.
    6.         Vyznačené dni vhodné na odľahčenie jedálnička, dni vhodné na masáž či dokonca dni, keď sa neodporúča piť káva a pod.
    7.         Zaujímavé medzinárodné dni, napr. deň priateľstva, objatia, tanca a pod.
    8.         Zdravé recepty od výživových poradcov či známych foodblogerov (napr. na makový koláč, rýchlu cícerovú nátierku, bryndzové karfušky a pod).
    9.         Návod na spísanie si cieľov, vytvorenie si tzv. vision board (nástenky snov) a na spísanie vlastných afirmácií.
    10.       Priestor na zapisovanie si najdôležitejších týždenných úloh, mesačných cieľov i na mesačné zhodnotenie.
    11.       Inšpiratívne citáty fitness trénerov či známych ľudí na nakopnutie sa a povzbudenie.
    12.       Výzvy na každý mesiac – na posilnenie fyzických i duševných schopností (napr. na zlepšenie flexibility, posilnenie imunity, formovanie zadku, rozvíjanie láskavosti…)
    13.       Originálna tabuľka na zapisovanie si aktuálnych mier a kíl, na sledovanie progresu počas jednotlivých mesiacov v roku.
    14.       Stránky na zapisovanie si prečítaných kníh, inšpiratívnych myšlienok, nápadov na darčeky, kontaktov, poznámok i dovolenkový ťahák na leto.
    15.       Menštruačný kalendárik a zaujímavé informácie o tom ako si užiť svoje dni, kalendárik zdravia, krásy a čistej domácnosti, prehľad prázdnin, štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja.
    16.       Pozitívne afirmácie na každý týždeň a priestor na vyjadrenie vďačnosti za každým dňom.
    17.       Zaujímavosti z lunárneho kalendára zamerané na zdravie a starostlivosť o telo. Veľa zaujímavých informácií o orgánových hodinách tela.
    18.       Jedinečné omaľovánky nakreslené špeciálne pre tento diár.

 

Dodatočné vychytávky:

– krásne nálepky na pripomenutie dôležitých termínov (oslavy, telefonáty, autoservis, prehliadka u lekára a pod.);
– gumička aby sa ti diár v kabelke nechcene neotváral,
– motivačný fit kalendárik a záložka na vystrihnutie a vloženie do peňaženky či knihy;
– 2 šnúrky, aby si si mohla poznačiť viac obľúbených dvojstránok.