Hitler dokáže pobaviť aj po smrti, hoci len ako herec

0
1821

Film pád Tretej ríše je známy stvárnením posledných hodín života Adolfa Hitlera v jeho bunkri v prítomnosti najvyššieho velenia Nemecka a jeho manželky Evy Braunovej. O jeho konci, o ktorom v podstate pochybujú konšpiračné teórie dodnes sa povedalo už mnohé. Dokonca vraj existuje správa FBI, kde ich agent tvrdí, že Adolf Hitler unikol do Argentíny. Oholil sa a usadil s nahromadeným bohatstvom. Nuž, pravdu sa nemusíme vlastne nikdy dozvedieť. Možno sa mu podarilo ujsť a s vedomím, čo by ho čakalo, sa nikdy neodhalil. Ak ale je pravda, čo tvrdia historické pramene, že smrť našiel v bunkri a za smrť si môže sám ampulkou jedu, potom možno nebude ďaleko od pravdy práve spomínaný film. Ten je síce dôverným stvárnením jednej z najznámejších udalosti histórie minulého storočia, ale svoj úspech si na Youtube vybudoval tak trochu z niečoho iného. Scénka, pri ktorej herec stvárňujúci Adolfa Hitlera chytá záchvat hnevu je už dnes kultová. Všetko naokolo nahráva všetkým možným vtipálkom a srandistom, aby k Hitlerovmu skoro monológu pripojili titulky hodiace sa k mimike a vyjadrovaniu. Čo na tom, že vo filme hnevá na postup spojencov a straty nemeckých pozícií, v titulkoch sa dozviete napríklad, že Hitler je náruživý hráč hier, alebo si sťahuje ilegálne herné novinky.

Keďže nie všetky videá nie je možné umiestniť na stránky, pozrite si ich aspoň na odkazoch nižšie. Niektoré naozaj stoja za to, pokiaľ vám nevadia anglické titulky.

Hitler zistil, že Británia má talent Susan Boyle nevyhrala

Hitler je doslova naštvaný na príchod iPadu

Hitler nemôže nájsť Walda (americká hra na „schovávačku“ a hľadanie chlapca menom Waldo)

Hitler plánuje kúpiť Call of Duty: Black Ops

Hitler chce nechať zastreliť Justina Biebera

Hitler zistil, že Michael Jackson je mŕtvy

Hitler zistil, že Pokémon a Santa Claus nie sú skutoční

Hitlerova reakcia na rekord na 100 m bežca Usaina Bolta

Hitler zistil že Osama bin Laden je mŕtvy

Reakcia Hitlera na získanie Nobelovej ceny

Hitler si chce kúpiť Starcraft 2: Wings of Liberty

http://youtu.be/sfkDxF2kn1I – Hitlerovi zablokovali XBOX Live
http://youtu.be/RvyCQ7y9nW8 – Hitlerova reakcia na Twilight
http://youtu.be/b-c4hXZI-uU – Nakoniec bohovské video, ktoré vysvetlí, ako na to. 🙂 Takže ak niekto vyrobí slovenskú paródiu, pošlite link.