Malá ochutnávka updatovaných trailerov pre nové veľkofilmy v kinách

0
1611

Tento rok nám prinesie množstvo nových veľkofilmov, na ktoré sa už nevieme dočkať. Rovnako však prinesie aj znovuzrodenie a pokračovanie niektorých kultových a osvedčených značiek. Včera sa objavili nové updatované trailery k niektorým novinkám a my sme teraz ešte viac nedočkaví. Pozrite si nasledujúce trailery a nechajte sa navnadiť.


Tip redakcie: Oscar 2017: zmätok, chaos, La La Land a Moonlight


Strážčovia Galaxie 2

Prvá časť nám priniela neošúchaný humor, akciu a novú galaxtickú bandu dobrodruhov. Dvojka vyzerá, že tvorcovia určite nepoľavia v naznačenom trende.

Alien: Covenant

Vo vesmíre nikto nepočuje váš krik. S týmto výrokom prišiel Ridley Scott pred vyše 35 rokmi a dento rok sa o to pokúsi znovu. Ste pripravený znovu sa báť?

Piráti z Karibiku 5

Johnny Depp je späť s jeho nesmrteľným kapitánom Sparrowom. Tento blockbuster sľubuje parádny filmový zážitok, ale hlavne v kine.

Kong: Ostrov lebiek

Kong na filmovom plátne ožil už viackrát a ožije aj začiatkom marca. Tvorcovia nového príbehu sľubujú poriadnú jazdu divokým ostrovom, tak sa nechajme prekvapiť. Predsa si tak veľkú beštiu nenecháme prekĺznuť medzi prsty

Gohst in the Shell

Tak na tento film sa obzvlášť tešíme. Dystopická budúcnosť na motívy japonského komiksu. Šialená budúcnosť pretkaná konšpiráciou, mystikou, umelou inteligenciou.