Recenzia: Lovecká sezóna

0
2795

Stará známa lesná partička a lovecká sezóna je opäť tu. Boog nikdy nepatril medzi najodvážnejšie stvorenia, no jeho strach z vlkodlakov nemá hraníc. Túto jeho vlkodlakofóbiu vyvolá práve Elliot, ktorý pri ohni rozpráva strašidelné príbehy. A napriek tomu, že ide o čisto fiktívny príbeh, Boogovi nedá spať. Elliot sa však rozhodne, že mu pomôže jeho strach prekonať. A tak sa vydajú na vzrušujúcu cestu plnú smiechu, priateľstva a predovšetkým strachu.

Open-Season-Scared-Silly-DI-1

Lovecká sezóna

Kto by to bol tušil, že strašpytlíkom alebo v slovenskej verzií strachoputom bude práve obrovský medveď Boog. Práve on uveril rozprávke o vlkodlakovi a teraz sa bojí zažmúriť oči. Všade kam sa pohne vidí a počuje vlkodlaka. Aký by to však bol Elliot kamarát, keby si z neho nevystrelil a nepovedal mu, že vlkodlak skutočne existuje?

Napriek tomu, že to Elliot berie ako vtip, rozhodne sa Boogovi pomôcť. Zoberie ho do strašidelnej rokliny, kde umierajú medvede. Jeho dôvtip, zmysel pre humor a nezvyčajná pomoc nás ako obvykle rozosmeje. Jeho plán však nevyjde podľa jeho predstáv, a tak ním opäť obnoví loveckú sezónu.


Recenzia: Krotitelia duchov v novej verzii

Znovuotvorená lovecká sezóna vyvolá v lese paniku, no zároveň je námetom na rôzne vtipné scény, na ktoré sme sa toľko tešili. Počas celej misie za zrušenie loveckej sezóny sa bude o zábavu starať aj pán Klobáska, ktorý si myslí, že vlkodlak zožral aj jeho pánov. Neskôr však pochopí, že on je tým vlkodlakom a tak nás poteší hudobným sólom pri mesiaci. Je tomu však skutočne tak?

V závere sa dozvieme, že doteraz mystický vlkodlak skutočne existuje. A kto by sa s ním dokázal lepšie dorozumieť ako Elliot, ktorý o ňom vyprával množstvo historiek?

Celkové hodnotenie 4/5

Čítajte tiež:

9 fotografií, na ktorých Miley Cyrus už nie je Hannah Montana

Tekken 6 v HD grafike hodnotíme na…

Tretí TEDx Trenčín vo vás bude rezonovať ešte dlho po jeho skončení