Balaton Sound  predstavuje 17 nových mien

0
2018

2017_names_afro_horizBalaton Sound, 5 dní non stop trvajúci hudobný festival, konajúci si priamo na pláži jazera Balaton odkrýva nové mená, ktoré sa na tomto jedinečnom festivale  predstavia v Zamárdi medzi 5. a 9. Júlom 2017. Tiesto, Jason Derulo, Marshmello, Afrojack, R3HAB a mnoho ďalších  pribudlo už k skôr potvrdeným menám. Zľavnené vstupenky sú k dispozícii do 15. Marca, 2017.

Nové mená pre Balaton Sound2017_names_r3hab

Prvé mená avizované pre nadchádzajúci ročník 5 dňovej šialenej párty na Balaton Sounde zaznamenali skvelú odozvu. Tentokrát organizátori prichádzajú s ďalšími 17 menami. Na najväčšom stagy Balaton Soundu sa predstavia Tiesto, Jason Derulo, Marshmello a pánov ako Afrojack, R3HAB, D.O.D., Kiida, Ravitez  budete môcť vidieť v gigantickom stane s názvom Arena. Balaton Sound bude aj tento krát disponovať viacerými stagami so zameraním na rozličné hudobné štýly, tak aby ste si mohli súčasne užívať festival a objavovať rozličných umelcov ako Sigma live, Netsky live, Alison Wonderland, Example & DJ Wire, Carnage, Jamie Jones, Nod One’s Head, Sasha alebo Jan Blomqvist & Band, ktorí sa predstavia na viacerých pódiách.


Tip redakcie: Udeľovaniu cien Grammy dominovala Adele


Zľavnené vstupenky sú stále k dispozícii do 15. Marca 2017. Podobne ako minulý rok, aj tento rok si návštevníci budú môcť zakúpiť dva rozličné druhy viacdňových vstupeniek. 5 dňovú vstupenku, ktorá zahŕňa aj Deň 0 a dáva tak možnosť prežiť šialenstvo jedinečnej plážovej párty na jazere Balaton vo svojej plnej kráse.  4 dňová vstupenka je platná počas pravidelných festivalových dní medzi 6. a 9. Júlom a dáva rovnako možnosť vyskúšať úžasný párty zážitok všetkým fanúšikom elektronickej hudby a hip hopu. Denné vstupenky na deň 0 a ostatné dni sú rovnako stále k dispozícii. Pre tých ktorí hľadajú extra komfort sú k dispozícii špeciálne VIP vstupenky a VIP denné vstupenky, ktoré vám zabezpečia pohodlný vstup cez VIP vchod a vstup do VIP priestorov a na Grand stage umiestnený oproti Hlavnému pódiu.

Oznámené mená (v abecednom poradí): 2017_names_tiesto3

AFROJACK, ALISON WONDERLAND, BLASTERJAXX, CARNAGE, D.O.D., DAVE CLARK, EXAMPLE & DJ WIRE, HARDWELL, HEADHUNTERZ, JAMIE JONES, JAN BLOMQVIST & BAND, JASON DERULO, JOHN DIGWEED, KIIDA, KREWELLA, KUNGS, KYGO, MARSHMELLO, NETSKY live, NICKY ROMERO, NOD ONE’S HEAD, R3HAB, RAVITEZ, ROBIN SCHULZ, SASHA, SHAUN FRANK, SIGMA live, THE BLOODY BEETROOTS live, TIESTO, TIMMY TRUMPET, ZEDS DEAD

Ďalšie mená budú oznámené v nadchádzajúcich týždňoch! Pozri si atmosféru Balaton Soundu 2016 v oficiálnom aftermovie:

Pre viac informácii a vstupenky pozri: www.balatonsound.sk