Disney sa vracia ku koreňom, oživí pôvodného Mickeyho Mousa

0
5192

Disney.com logo, čarovný hrad s nápisom, copyright Walt DisneyŠtúdia Waltera Disneyho chcú oživiť pôvodnú postavičku Mickeyho Mousa a vrátiť sa tak čiastočne ku koreňom. Mickey Mouse je najznámejšia postavička štúdia Disney, je tiež jeho prvou, ktorej sa podarilo presadiť a jeho uši tvoria logo celej spoločnosti. Tvar týchto uší je dokonca registrovanou známkou, čo nerieši jedna slovenská pekáreň, ktorá dodáva dokonca pod názvom „Mickey“ pečivo. Mickey Mouse má svoju hodnotu aj dnes v čase moderných animácií a 3D. Mnohí rodičia, ale aj deti by uvítali klasického Mickeyho v 2D. Čoskoro sa ho predsa len dočkáme. Pripravujú totiž 19 nových dielov, kde nebudú chýbať ani priatelia Káčer Donald a Minnie Mouse. Okrem nich sa majú vo filme objaviť aj mnohé postavičky, ktoré sa z celkom prvotných príbehov vytratili.

Štúdio tým len získa
Čudujeme sa štúdiu, že napriek možnostiam a vyspelostiam technológií doteraz túto postavičku neoživili. Animovaný seriál v novej sérií je už teraz odsúdený k úspechu. Postava žiadaná u detí, rovnako ako aj u ich rodičov je lákavá a žiadaná v akejkoľvek podobe. Získať môže na výrobe filmu, jeho predaji a vysielaní. K dispozícií má byť po 28. júni 2013.

V súčasnosti len Mickey v 3D a Mickeyho klubík
V súčasnosti je medzi malými deťmi populárny Klubík, čo je šou vysielaná na Disney channel, využívajúca postavičky z Disney pod vedením Mickeyho Mousa, avšak program je zameraný skôr na výuku a motiváciu najmenších detí. Chýba mu príbeh, zmysel a pôvodná animácia, ktorá oslovila a tešila celé generácie od počiatku animácií v štúdiách Disney.

foto: Disney.com logo, čarovný hrad s nápisom, copyright Walt Disney