Číňanky si začali kupovať falošné tehotenské bruchá, aby si mohli sadnúť

0
6575

Falošné brucho a falošné tehotné v ČíneČínske ženy, alebo skôr čínsky obchodníci, vynašli zaujímavý spôsob, ako zneužiť tehotenstvo a zároveň na ňom výborne zarobiť. Za všetkým stojí šanca získať miesto na sedenie v prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy a hlavne presadiť sa originálnym nápadom. Obchodníkov, ktorí majú momentálne radosť zo zisku, teší záujem aj zo zahraničia. Tehotenské bruško je krásne a v spoločnosti vážené, ak však ženy začnú aj v našich končinách využívať falošné bruško len preto, aby si sadli v MHD na stoličku, to už bude príliš. Jeho cena sa pohybuje od 25 EUR do 100 EUR kvalitnejší model. Na výber je pritom z niekoľko rôzne mesačných období tehotenstva.

Pre dostupnosť silikónu a možnosť továrenskej výroby v Číne sa pochopiteľne stáva falošné brucho čoraz viac populárnejšie aj ako doplnok do spoločnosti. Otázne je, do akej miery si začne spoločnosť zvykať na falošné brušká a tolerovať ich, následne potom podozrievať skutočné mamičky so skutočným bruškom.

Nie len Čína, ale aj Nemecko predáva falošné brušká. Tie z Nemecka ú však oveľa drahšie a pohybujú sa aj do tisíc Eur. S nimi je možné sa stretnúť najmä na známom aukčnom portáli.

zdroj info: babatko.eu – bábätkovský magazín
zdroj foto: goodchinashop.com