Christina Aguilera nahráva s Eminemom i Williamom Orbitom

4
1516

Christina Aguilera, ktorá len nedávno podpísala kontrakt k účinkovaniu aj v druhej sérii talentovej speváckej show The Voice usilovne pracuje na novom albume. Podľa správ šíriacich sa internetom je spolupracovníkov každým dňom viac a viac. Neprekvapuje ma to, lebo Christina potrebuje hitový album viac ako kedykoľvek pred tým. Najnovšími umelcami podieľajúcimi sa na jej 6 štúdiovom albume by mali byť raper Eminem, s ktorým by mala naspievať duet a elektronický mág William Orbit, ktorý by mal produkovať niektoré piesne. Na albume by sa mala objaviť aj spolupráca s Bruceom Springsteenom.
William Orbit momentálne zažíva renesanciu svojej kariéry. Nedávno ho oslovila aj speváčka Madonna, aby sa podieľal na hudbe k jej celovečernému filmu W.E. a následne ho zavolala aj k nahrávaniu jej ďalšieho sólového albumu. Orbit už v minulosti s Madonnou spolupracoval a to na albume Ray of light a Music a soundtrackovej nahrávke Beautiful stranger.
Christina Aguilera by novým albumom rada naviazala na doposiaľ jej najúspešnejší album Stripped z roku 2002. Nahrávanie malo začať už v máji tohto roku a album by mal uzrieť svetlo sveta v polovici roka 2012.

Comments are closed.