Brutálny internetový hit Ruky nad hlavou od Miroslava a Drahomíry

0
2572

Ruky nad hlavouAk ste hľadali ten najšialenejší videoklip, aký na Slovensku vôbec existuje, zrejme sme ho našli. Tip na neho nám poslal Fero a to sme pôvodne mysleli, že sme počuli už naozaj všetko. Príšerná hudba s príšerným textom a imidžom hlavných protagonistov nebude zrejme myslená vážne. V každom prípade ide o skladbu, ktorú si zapamätáte, či chcete, alebo nie. Pod videom dokonca môžete nájsť komentáre, že tá skladba bude nepochybne hitom leta 2013 a zrejme na tom niečo bude. Práve tento druh hudby má totiž tendenciu bodovať.

Video nemožno vkladať do webu
Originál označený ako ORGINAL bez I v popise aj vo videu nie je možné vložiť do webu pre nastavenie. Video nájdete na tejto stránke: http://www.youtube.com/watch?v=Jsj7SOBq0vE (od rovnakého interpreta je v jeho Youtube profile oveľa väčší výber pokladov a neuveriteľných nahrávok. )

Svet je však na zábavu bohatší
Keďže je však svet brutalít snažiacich sa podobať na hudbu oveľa bohatší, tu je zopár ďalších nálezov, ktoré sú výnimočné svojou myšlienkou, scénou, textom a aktuálnosťou. Niektoré z nich by si možno zaslúžili nejaký ten vulgarizmus, ale pri pohľade na počet videní ide skôr o hrdinov. Hrdinom je často aj ten, čo si

Simko opry ju

Valdo nosil ciment

Dankó Szilvia
Tak túto hitovku na svojich stránkach dnes ráno prezentovalo Ticketportal.sk. Nezistili sme prečo, možno sa chystá koncert tejto divy aj u nás. Uchytí sa?

Poznáte niečo ďalšie a oveľa „lepšie“? Pošlite nám tip do článku a pochváľte sa lepším úlovkom.