Recenzia: Bociany

0
2274

Už od detstva nám naši rodičia hovorievali, že deti nosia práve bociany. Tí sa však po niekoľkých rokoch neúspešnej práce rozhodli, že svoju hlavnú pracovnú náplň o čosi pozmenia, a tak sa z bocianej továrne stal celosvetový gigant. Junior so svojou vernou kamarátkou Tulip však omylom aktivujú stroj na výrobu detí. Podarí sa im túto malú nehodu v podobe rozkošného dievčatka vyriešiť bez toho, aby sa o nej dozvedel šéf spoločnosti?

bociany_2

Osobné hodnotenie

Na túto vytúženú rozprávku sa nevedeli dočkať tak malý ako aj veľký filmový nadšenci. Napriek tomu, že sme už od začiatku vedeli o čo pôjde a dokázali sme predpovedať samotný dej, čakali sme od tohto animáku veľa.

Cornestore.com je veľká bociania donášková služba, ktorá prichádza na to, že sa pomaly ale iste ich samotný job dostáva do bodu, kedy je pre nich oveľa výnosnejšie začať donášať elektroniku či iné spotrebiče určené pre domácnosť. Ctižiadostivý a cieľavedomý bocian Junior má byť čoskoro povýšený, čo mu však prekazí nešikovné dievča menom Tulip. Práve tu sa začína malá zápletka, ktorá nám prinesie niekoľko roztomilých scén, ale aj emotívnych okamžikov.


Prečítajte si: Recenzia: Mechanic Resurrection

Bociany su milé a v rozprávke sa vyskytuje aj niekoľko vtipných gagov, tie však strácajú na svojej hodnote práve tým, že ich tvorca v animovanej rozprávke použije niekoľkokrát.

Samotné charaktery postáv sú veľmi výstižné a naozaj prepracované, takže vo vás vyvolajú niekoľko emócií a snáď si k niektorým z nich vybudujete aj krátku citovú väzbu. Nakoľko však ide o veľmi jednoduchý príbeh, na svoje si prídu najmä deti, ktoré sa potešia roztomilým scénam.

Osobné hodnotenie: 5/10

Čítajte tiež:

ZUNO banka na Slovensku končí. Prečítajte si, čo bude s vašimi peniazmi

Recenzia: Krotitelia duchov v novej verzii