Beckovské Slávnosti ponúknu históriu, hudbu a zábavu od 18. do 20. júla

0
2407

Beckovské slávnostiSúčasná hudba aj kultúra spolu s históriou a zábavou idú dohromady. Presvedčí vás o tom ďalší ročník známych Beckovských slávností, ktoré sa konajú od 18. do 20. júla 2014. Každý si môže vybrať, či dá prednosť historickým predstaveniam a ukážkam rytierskych bojov, hudobným vystúpeniam, alebo množstve sprievodných akcií ako sú majstrovstvá sveta v hode vidlami, lunapark, kone, remeselný jarmok a detská zóna.

Bohatý program a sprievodné akcie
Z hudobných interpretov sa objaví Zuzana Smatanová, Buty, Medial Banana, Banjo Band Ivana Mládka, Gladiátor, Drišľak, Senzi Senzus a ďalší. Jedným z tradičných ťahúnov budú Bludní rytieri a vystúpenie ŽENSKÁ VOJNA zachytávajúca práve nežné pohlavie v stredoveku. Nebudú chýbať súboje na koňoch, dobová kuchyňa a lukostrelci. Remeselníci predvedú svoju prácu a výrobky, cestovateľ Peter „Becko“ Ondrejovič porozpráva dobrodružstvá z rovníkovej Afriky a Ameriky, pozrieť si môžete premietanie a prezentáciu rôznych tém. Včelárov poteší včelárska výstavka so zameraním na vysvetlenie významu včiel a predstavenie výrobkov z medu.

Beckovské slávnosti majú už svoju vlastnú tradíciu, veď tento rok sa totiž koná už 15. ročník úspešnej akcie plnej zábavy. Zaujímavosti vás pozývajú ako dodatočne pripojený mediálny partner podujatia na 3 dňovej zaujímavej akcii konajúcej sa na zaujímavom mieste. Podujatie je ideálne pre všetky generácie, rodiny s deťmi, aj mladých ľudí.

Beckovské slávnosti 2014

Vstupenky v predpredaji: 5 €, v sieti Ticketportal.sk
Sobota: 7 € / Nedeľa: 2 € / Piatok: bezplatne / Deti do výšky vidiel (120 cm): bezplatne
Oficiálne informácie nájdete na stránkach www.beckovskeslavnosti.sk
Podujatie organizuje agentúra www.DoubleAgency.sk