Amanda LePore predstavila nový song a klip

0
1445

Amanda Lepore je americká modelka, módna ikona, hosteska a aj speváčka. Preslávila sa najmä ako múza módneho fotografa Davida LaChapella , pričom najznámejšie sú fotky, na ktorých šnupe diamanty.
Amanda, ktorá je transexuálka sa od svojich 15 rokov, podrobila početným chirurgickým zákrokom, ktoré smerovali k definitívnej zmene pohlavia na ženské. Okrem toho podstúpila aj mnohé skrášľujúce zákroky ako zväčšenie pŕs, pier a zúženie drieku prostredníctvom korekcie rebrier. Amanda sa netají tým, že na svoj vzhľad utratila značné množstvo svojich zárobkov. Ako sa zdá, investície sa jej vyplatili, lebo sa stala úspešnou modelkou a tvárou viacerých módnych a kozmetických značiek ako napríklad Heatherette, M.A.C., Mego Jeans, Swatch, CAMP Cosmetics a iných. Od polovice 80. rokov je známou súčasťou klubovej a umeleckej scény New Yorku, kde žije dodnes.
V roku 2005 sa Amanda oficiálne stala speváčkou, keď vydala svoj prvý EP album. Ovtedy uzreli svetlo sveta ešte ďalšie 3. Tento rok v apríli vydala svoj prvý full lenght album pod názvom I…Amanda Lepore, a k singlu Turn Me Over natočila aj veľmi sexy klip plný polonahých modelov ako Diego Barbosa, Gustavo Moraes, Thales A. G. Santos, Vinicius Ledoux a Wilson Finard.