Akcia Mlyny: Výbava pre školákov

1
2610

Pomaly sa blíži škola a s ňou spojené veľké nákupy, ktoré čakajú naozaj každého školáka bez ohľadu na to, či je na základnej, strednej alebo vysokej škole. Hovoríme o nákupe pomôcok, vďaka ktorým si môžeme zaznačovať dôležité informácie s prednášok a výkladov, no zároveň si môžeme napísať domáce úlohy alebo si na svojej lavici vytvoriť kreatívne obrázky. A aj keď nám veľká časť z minulého roka ostala, stále je čo dokupovať. Práve touto myšlienkou sa riadila Galéria Mlyny, keď zostavovala podujatie Akcia Mlyny na august.


Prečítajte si o čom sa tento rok budú učiť deti vo Francúzsku.


Stačí si od 12.8. zakúpiť v niektorej z predajní tovar v minimálnej hodnote 20€ a za nákup dostanete darček pre vášho školáka. A keďže vedia, že každý z nás potrebuje a preferuje niečo iné, budete si mať možnosť vybrať z troch rôznych balíčkov, aj keď s rovnakým motívom. Tento rok sa vaši školáci budú môcť tešiť zo zelenej výbavy s rozkošnou žabkou. Čo si teda môžete vybrať?

Prvý balíček obsahuje školský diár, pravítko, pero a zošit s obalom.

Druhý vrecko na chrbát, farbičky, ceruzka s gumou a zošit s obalom.

Ako posledný, v poradí tretí balíček obsahuje peračník, vodové farby, štetec a zošit s obalom.


Pozrite si prehľad cien študentského bývania.


Ak vás Akcia Mlyny nezaujme, popri bežnom nakupovaní sa môžete od 16.8. do 5.9. pokochať veľkolepou výstavou obrazov od Natasha Art.

Comments are closed.