Adele stále trhá rekordy a čaká bábätko

0
1643

Britská speváčka a textárka Adele môže byť na seba právom hrdá. Jej posledný album 21, ktorý vydala ešte vo februári 2011 stále okupuje popredné hudobné rebríčky predajnosti. Album už 24krát obsadil prvé miesto americkej Billboard 200 albumovej hitparády a celkovo strávil v rebríčku 68 týždňov. Rovnako sa stal najpredávanejším albumom poslednej dekády.

Adele svojou skromnosťou, úprimnosťou a úžasným hlasom nenecháva snáď nikoho chladným. Album 21 je inšpirovaný komplikovaným vzťahom a rozchodom s jej predchádzajúcim partnerom, rovnako ako bol jej prvý album 19. Zdá sa, že nešťastie v láske umelkyňu inšpiruje k veľkým počinom, ktoré oslovia masy.

Uvidíme ako bude teda vyzerať jej tretí hudobný počin. Toho sa však tak skoro nedočkáme. Sama speváčka vyhlásila, že na nový album budeme čakať dva a možno viac rokov. Dôvodov je viac. Aktuálny album je stále v kurze, chystá sa jeho reedícia, ktorá by mala obsahovať nové piesne a šťastne zamilovaná Adele očakáva i svoje prvé dieťatko. Jeho otcom je jej súčasný priateľ Simon Konecki.

Okrem sólového materiálu je o Adele veľký záujem aj pre spolupráce a duety. Nový album duetov, ktorý pripravuje pod značkou SONY aj 70-ročná diva Barbra Streisand by mal obsahovať i duet s mladou Adele. I popová kráľovná Madonna sa nedávno vyjadrila, že so speváčkou by rada spolupracovala, dokonca ju chcela zavolať ako účinkujúcu na svoje famózne vystúpenie Superbowl halftime show, no vtedy mala Adele zdravotné problémy a nemohla spievať.

Aj napriek počiatočným vzťahovým problémom, ktoré jej však priniesli veľký úspech, sa Adele narodila pod šťastnou hviezdou. 🙂