Vyberáme LED televízor v ponuke slovenských eshopov

2
2086

Dnes sme sa rozhodli zájsť na internet a pohľadať zaujímavé ceny na LED televízory. Táto novinka má mnoho kvalít, o ktorých sme tu už hovorili. Spolupracuje s azda všetkým moderným vybavením, ponúka úžasnú farby, úžasnú čiernu, nízku spotrebu a ešte mnoho iných schopností. Keďže takéto vecičky bývajú aj dosť drahé, pozrieme sa na obchody, porovnávače cien a pridáme niekoľko názorov ku každému nálezu. Zámerne, ak sa nedá niečo v konkrétnom obchode pochopiť ihneď a je to zamotané, nebudem sa v ňom dlho zdržiavať a idem inam. Názory sa vám možno hodia, preto pripájam aj tie. Pred tým, než si pozrieme bližšie na aktuálne ponuky a nejaké tipy, môžete si pozrieť aj stránky o LED televízoroch na adrese www.ledtv.name alebo o Blu-Ray technológii na stránke www.blu-ray.ledtv.name.

Nákup.sk
Stránky, ktoré som dodnes nepoznal, ale na odporúčanie známych som si prišiel vybrať sem. LED televízory naozaj v ponuke sú. Vo výbere je niekoľko výrobcov televízorov. Ak si chcete napríklad vybrať Philips a LG, tak sa web začne chovať divne a označí vám len jednu možnosť. Dal som si zoradiť televízory podľa ceny, ale nedeje sa nič. Aj na obrázku je vidieť, aké zoradenie podľa ceny sa dostavilo. Nuž, pozriem na to ručne a nachádzam. najlacnejší model Samsung UE19C4000 za peknú cenu 248,10 € a dúfam že aj s DPH. Nikde ani zmienka o DPH, takže obava je na mieste. Televízor je menší 19″ (48 cm) s rozlíšením 1366 x 768. Nuž ale televízny divák hľadá niečo väčšie a ja tiež. Ďalším je preto vo výbere televízor s aspoň uhlopriečkou 26″/66 cm LG 26LE3300 za cenu 377,16 €.

Mall.sk
Reklamovaný eshop umožní nájsť sekciu elektroniky a LED televízorov v sekundách. Všetko ide rýchlo. Celkom najlacnejším LED televízorom je LG 19LE3300 ktorý je síce 19 palcový ale zase poteší výbava. Cena 214 € s jasne danou informáciou, že je to cena už s recyklačným poplatkom a s DPH. Dobre vyzerá aj model LG 22LE3300 s 56 cm uhlopriečkou za cenu 249,- €. V celom porovnávaní pôsobí naozaj honosne pohľad na televízor GRUNDIG 32 VLE 3000 s uhlopriečkou 81 cm (32 palcov) s viac ako 170° stupňovým pozorovacím uhlom.

Pricemania.sk
Na Pricemanii som zadal vyľadávať čisto v televízoroch podľa ceny. Celkom najlacnejší televízor je Q-MEDIA Televízor LED Q1119 za cenu 168,- € s jasne viditeľným označením, že ide o cenu s DPH. Televízor má 19″ palcový monitor, DVB tuner, spojenie s počítačom ale nie HDMI. Do zorného poľa vpadol napríklad LG LED televízor 32LE5310 s cenou 445,23 €. Zaujala 82 cm uhlopriečka, Full HD, doba odozvy 2,4 ms. Pricemania navedie tiež na model Samsung UE32C4000, ako ďalší, čo niečím upútal. Kvalitnej TV klesajú ceny, poznať to. Ale veľmi veľmi pomaly. Tento televízor je v cene 394,- € a má uhlopriečku 80 cm. HD ready, rozlíšenie 1366×768 a množstvo ďalšieho. Tento produkt naviedol na eshop Shoppie.sk

V podobnom duchu ešte budeme pokračovať. Po pol roku prítomnosti LED TV na trhu to nevyzerá, že by sa ceny nejak výrazne znížili. Ani vyhľadávače cien ostatných stránok neponúkli nejak zásadné rozdiely. Pozrel som sa aj na Heureka.sk a pár ďalších. LED televízor je síce kvalitný prístroj, no pri jeho kúpe si vždy nechajte poradiť. Žiaľ, skúsenosti hovoria, že predajca vie nakecať klientovi občas len to, čo chce on sám, alebo klient chce počuť. Nechajte si porovnať niekoľko modelov a pokiaľ nemáte ako využiť mnoho vymožeností ďalších funkcií, i tak zvážte, či napríklad naozaj nebudete HDMI potrebovať. Človek nikdy nevie. Zdá sa, že naozaj skvelých cien sa ešte len dočkáme. Alebo ste využili vy sami nejakú zaujímavú akciu, alebo viete o nejakej na Slovensku? Dajte nám o tom vedieť. Výnimočne prijmem aj link na eshop s dobrou ponukou. Komentáre sú tu dnes aj pre komerčné odkazy.

Comments are closed.