Jedenástka doposiaľ najlepších filmov tohto roku

0
27101

Ak hľadáte dobrý film na príjemný letný večer, inšpirujte sa týmto zoznamom doposiaľ najzaujímavejších filmov roku 2017.

Dobrý film na príjemný večer

Colossal

Hodnoteniami síce neohúri, ale zaslúži si šancu. Anne Hathawayová hrá párty dievča, ktoré si náhle uvedomí, že ovládala obra ničiaceho Soul. Jason Sudeikis stvárňuje postavu jej starého priateľa, ktorý je zároveň zloduchom filmu. Zaujímavý pohľad na nebezpečenstvá alkoholizmu.



T2: Trainspotting

Nedajte sa odradiť neprekonateľným kultovým statusom originálu. Voľné pokračovanie filmu zvládol režisér Danny Boyle aj všetky herecké hviezdy na jednotku (či dvojku?). Zasmejete sa, zaspomínate si a možno dostanete chuť pozrieť si znova „T1“ či navštíviť Edinburgh.



LEGO® Batman vo filme

Ak sa vám páčil Lego príbeh, určite oceníte aj nadväzujúci „animák“ s množstvom vtipov na Batmanov úkor.



Rýchlo a zbesilo 8

Vin Diesel, horiace autá, ponorky a lietajúce päste s bábätkom v náručí – táto séria má jednoducho všetko, čo od nej môžete očakávať.



Život

Napínavé sci-fi s „votreleckou“ zápletkou, pri ktorom vám neprestane búšiť srdce. Ak hľadáte film s trochou adrenalínu a s vesmírnymi príšerami, tento je pre vás ako stvorený.



Rozpoltený

James McAvoy si zahral muža s dvadsiatimi tromi rozličnými osobnosťami, ktorý unesie tri dievčatá. Horor treba brať s nadhľadom – filmovo je dobrý, ale jednoznačne nevykresľuje schizofréniu v reálnom svetle.



John Wick 2

Guľky proste nemajú na Keanu Reevesa. V pokračovaní filmu o bývalom nájomnom vrahovi sa môžete tešiť na kaskadérske kúsky a originálne bojové scény.



Strážcovia Galaxie 2

Druhý film v sérii superhrdinovských filmov s nostalgickým nádychom je rovnako dobrý, ak nie lepší, ako počin spred pár rokov. Sarkastické hlášky, výborný soundtrack a dojímavý príbeh – čo viac si priať?



Logan: Wolverine

Záver, aký si „rosomák“ Hugh Jackman zaslúži. Scenár aj réžia sú veľmi kvalitné a je možné, že film získa aj nominácie na filmové ceny.



Uteč

Režisérsky debut Jordana Peela sa naozaj vydaril. Ak máte radi originálne horory, neváhajte. Film ponúkne množstvo strašidelných scén a priestor na zamyslenie sa, no doma sa báť nebudete.



Stratené mesto Z

James Gray spracoval skutočný príbeh britského prieskumníka Percyho Fawcetta, ktorý sa na začiatku dvadsiateho storočia vybral pátrať po stratenej civilizácii v amazonskej džungli. Vizuálne aj príbehovo film, ktorý stojí za to.

Čítajte tiež:

Kam na rande v Bratislave. Týmto prekvapíte na sto percent

Alien: Covenant – recenzia

Recenzia filmu: T2 Trainspotting je neradostný „dojazd“ z heroínového opojenia plný nostalgie a výbornej hudby

 


Zdroj:http://www.businessinsider.com/best-movies-of-2017-so-far-ranked-2017-5/#11-colossal-1