Zahráva sa s osudom. A skončí úplne na dne

0
2555

Snažila som sa tancovať a zhadzovať zo seba chatrné handričky tak, aby som sa v šialenej spleti farebných svetiel a v rytme pesničky krútila okolo tyče čo najďalej od dotieravých rúk pred polnocou úplne rozbesneného davu. K tým nechutne nadržaným zverom som sa priblížila vždy iba tesne pred koncom skladby. Aj tak mi však spotenými labiskami poobchytávali nohy, až mi bolo na vracanie. Čo najskôr sa dostať do sprchy!

 

Ulicnica

Jedna z najobľúbenejších slovenských autoriek  Jana Benková vydáva nový román Uličnica, v ktorom si jej čitatelia nájdu to, na čo sú zvyknutí. „Úsmev, slnko, iskrivé dialógy, a keďže disponujem obrovským množstvom informácií z rôznych oblastí, klasickú románovú dejovú líniu už tradične zdobím aj glosovaním aktuálnej slovenskej reality,“ približuje Jana Benková.

Najsilnejší je však samotný príbeh.
Hlavná hrdinka Svetlana naivne verí v spravodlivosť, ale netuší, s akým rafinovaným súperom sa pustila do zápasu. Jej dlho pripravovaná vendeta sa nevydarí tak, ako si naplánovala…
Teraz už striehne smrť aj na Svetlanu. Na úteku pred dôsledkami skončí úplne na dne – v cudzom meste, na ulici v spoločnosti žobrákov a holubov. Vystrašené dievča bez prostriedkov napokon prijme miesto striptérky vo viedenskom nočnom klube. Stane sa hviezdou nočného života rakúskej metropoly a dúfa, že konečne našla svoje šťastie…

Lenže život jej ho nedaruje len tak a Svetlana zrazu stojí pred osudovou voľbou – láska alebo sloboda?

Kniha Uličnica je začiatkom spolupráce úspešnej autorky Jany Benkovej s najväčším slovenským vydavateľstvom Ikar. Je to príbeh o hľadaní šťastia a slobody…

Jana Benková patrí medzi najúspešnejšie a najobľúbenejšie slovenské autorky, čo dokázala aj víťazstvom v ankete najväčšieho internetového kníhkupectva a vysokými predajmi svojich kníh. Tie neklesajú ani po vyše 20 vydaných knihách.
„Myslím, že čitateľov priťahujú moje knihy preto, lebo sú plné úsmevu, inšpirácie, povzbudenia aj pri tých najťažších problémoch, ktoré čitatelia môžu zažiť,“ vysvetľuje Jana Benková v rozhovore pre portál LepšíDeň.sk.

Jana Benková vydala 28 knižných titulov.
Siaha po rôznorodých témach, ktoré si vyžadujú aj rozličný žáner: Rozhovory na telo I a II, Má láska krídla?, Ľúbim ťa, Slovenské hviezdy v NHL, A. Heribanová: Vždy s úsmevom, Lekcia od princeznej, Pralinky s chilli, Slečna nebezpečná, Máš, čo si chcel, miláčik, Čistá láska, Až po uši, Zlatíčko, Dievča s mačacím menom, Ben a Maxová, Haló, tu je tvoja láska!, Slnečnica, Večernica, Ten bozk, Už sa mi aj snívaš, Chcem takého ako ty, Malinový sen, Šťastná žena, Jedna noc nestačí, Agátová alej č. 25 a Uličnica.
V najväčšej čitateľskej ankete sa stala TOP autorkou roka 2012. Benková je úspešná aj v Českej republike, vyšlo jej tam už 7 románov. Jeden román vyšiel v Nemecku a ďalší sa pripravuje v ruštine.

Čítajte aj:

Dievča, ktoré porazilo Islamský štát!