Študent hodil papier cez prednáškovú sálu. Profesor dal všetkým plný počet z testu

0
4589

Študent na univerzite v Ohiu sa stal hrdinom po tom, ako „získal“ celej triede 100% na teste z chémie. Ako to spravil? Jednoducho vyrobil guľu z papiera a tú odhodil do smetného koša. Telegraph napísal, že profesor organickej chémie vyhodil cez balkón z prednáškovej sály papierovú guľu, aby tak demonštrovoval to, ako vyzerá protón v acidobázickej chémii. Potom však dostal lepší nápad.

Po tomto pokuse profesor ponúkol študentom, to, čo údajne robí už každý rok. Ak sa jednému žiakovi v triede poradí hodiť cez celú sálu papierovú guľu priamo do koša, celá trieda bude mať plný počet bodov z prvého testu z chémie. Profesor však zrejme nerátal s tým, že Vinniemu Forte sa to podarí na prvý krát. Video, ktoré nahrala jeho spolužiačka Rachel Brown na Twitter malo vyše 40, 000 zdieľaní za 16 hodín.

Rachel povedala, že ju profesor požiadal, aby Vinnieho hod guľou v prednáškovej sále nahrala na svoj telefón, nakoľko sa v minulom roku inému študentovi podarilo úlohu zvládnuť na prvý krát, no nemá o tom žiaden dôkaz.

„Bol som veľmi prekvapený, no zároveň hrdý na môjho spolužiaka“ povedala Rachel na Buzzfeede.