Šialenci aj médiá tvrdia, že v novembri 2011 priletia mimozemšťania

0
1324

Narazil som na niekoľko článkov, podľa ktorých k nám smerujú mimozemšťania. Momentálne majú byť v okolí planéty Jupiter a v novembri 2011 sa majú objaviť na našej obežnej dráhe. Vraj toto dokázalo zistiť zariadenie HAARP. Blbosť. Nech poznáme, alebo nepoznáme toto záhadné zariadenie akokoľvek, neexistuje možnosť aby okrem toho, čo dokáže dnes, dokázalo ešte aj zmerať prítomnosť mimozemšťanov. Články sa poväčšine odvolávajú aj na dáta Wikileaks, ktoré vraj potvrdzujú cez zložky americkej vlády, že sa očakáva príchod mimozemšťanov a môže to byť čoskoro.

Naozaj prídu? Nuž dobre. Tak sa tešme na návštevu. Možno bude vyzerať tak nereálne a podivne ako tá v Transformers 3, alebo vo filme Svetová invázia, či Vojna svetov. Hrozí nám postupný zánik a možno o tom hovoril mayský kalendár, že po mesiacoch utrpenia príde definitívny koniec v roku 2012. Ak už ale články chcú zakladať na nejakom výskume zariadenia HAARP, buď pisatelia čerpali z článku napísaného na prvého apríla, alebo niektoré veci zle pochopili, no HAARP nedokáže svojim lúčom zmapovať celý vesmír a nájsť vesmírne lode pri Jupiteri. Ak by to aj lúč zariadenia dokázal, čo i len odchýlka jedného centimetra by nakoniec pri Jupiteri mohla urobiť rozdiel niekoľko tisíc kilometrov.

Že by sme ale nakoniec predsa len dostali odpovede na jedny z najzáhadnejších otázok sveta? Potom nám ostáva zodpovedať otázky typu: existujú duchovia, alebo Melinde len dobre šibe? Či odpovede na otázky viery, života a jeho vzniku…

Doplnenie článku pár mesiacov po údajnom priletení:
Hlúposť o očakávanom prílete mimozemských lodí sa samozrejme nepotvrdila. Dokonca článok zmizol aj z miest, kde o tom písali, najmä aby konkrétni autori nevyzerali ako hlupáci. Keďže tento článok bol len reakciou na tieto pôvodné články a nebol vyjadrením očakávania mimozemšťanov na Zem, môže tu zostať naďalej.