Video, na ktorom má rómsky extrémista dokopať 11 ročného chlapca

1
1513

Na internete sa objavilo video, ktoré vo svojom stručnom popise bližšie predstavuje útočníkov, ako sa zároveň pozastavuje aj nad brutalitou zachytenej situácie. Video podľa popisu už stiahli niekoľko krát z Youtube pre brutalitu. Pravdou však je, že na youtube naozaj visí obrovské množstvo drsnejších bitiek a napadnutí, avšak zhodou okolností práve toto je problém. Neznámy uploader nakoniec úspešne video nahral na Facebook, kde ho zatiaľ nezrušili. Podľa popisu má ísť o situáciu, pri ktorej rómsky extrémista s prehnane silným sebavedomím a prehnane veľkým množstvom nevybitej energie napadne asi 11 ročného chlapca idúceho zo školy. Najskôr ho stiahne na zem, uštedrí mu viacero kopancov do hlavy, krku a brucha až následne prejde na pästnú sprchu do tváre a hrude. Rýchle rany za sebou sedia s tým, ako napadnutý chlapec vzlyká a nemožno pochybovať o autenticite videa. Celkom slušne zaostalo znie aj komentár zrejme obmedzeného autora videa na mobil, ktorý svojsky situáciu komentuje opakovaním jedinej nadávky.

Video, na ktorom má rómsky extrémista dokopať 14 ročného chlapca
Video, na ktorom má rómsky extrémista dokopať 14 ročného chlapca
Video, na ktorom má rómsky extrémista dokopať 14 ročného chlapca

Video malo vzniknúť v Českej republike, podľa popisu má útočník mať tento profil na Facebooku a autor videa na mobil zas tento profil. Ten prvý nemá v profile takmer nič, no výrazná fotografia hovorí za všetko o povahe aj myšlienkach. Druhý má možno trochu podivné záľuby, alebo aspoň zvrátené ponímanie sveta, keďže mu nerobí na nástenke problém fotografia uvedená nižšie, ale sa skôr ňou chváli, hoci nie je autorom. V konečnom dôsledku však na fotografiách príliš typicky rómsky chlapci nevyzerajú. Obaja majú ale ten istý typ fotografie. Odhalená hruď, frajerský postoj a fotka s mobilom pred zrkadlom. Podľa jedného z profilov je lokalita skôr na Brno. Mohlo by ísť aj o veľmi dobre fingované video, avšak s príliš reálnym útokom. Na druhej strane ani bezdôvodné napadnutia ľudí a detí len tak na ulici nie sú ničím nezvyčajným…

Dalibor profil

Video je dostupné v tejto chvíli na tomto odkaze. Je v podstate brutálne, preto je určené skôr len pre silnejšie a menej citlivé žalúdky. Posúďte aj vy, či sa naozaj dvaja šialení nespratníci zabávali na mlátení žiaka a či naozaj ide o rómskeho extrémistu, ako uvádza popis videa. O podobnej situácii sme vás už informovali z USA. Tam taktiež boli uvedené mená a profily tých, ktorí na chlapca útočili. Očividne má určitý okruh ľudí zábavku nakrúcať si svoje útoky.

Comments are closed.