Slovenský film Kandidát prekvapuje spracovaním a kvalitou už z oficiálnej ukážky

0
1589

Film KandidátSlovenská filmová tvorba sa onedlho dočká menšej revolúcie. Objaví sa totiž film, ktorý sa nepodobá na nič doteraz vytvorené a nakrútené v našich končinách. Slovenský film Kandidát je výnimočný hneď z viacerých uhlov pohľadu. Prináša výnimočnú grafiku, efekty, výborné spracovanie minimálne teaseru (nepochybne aj filmu samotného), ktorý je už nejaký čas na webe a k tomu ukáže tematiku, ktorej sa ani doteraz žiaden film nevenoval. Sledovanie muža, ktorý sa môže stať prezidentom nemusí byť ani nudné a ani bezpečné. Práve o tajnom sledovaní bude väčšina úvodnej časti filmu. Nie, nepôjde o políciu, ale súkromníka, ktorý si tak privyrába. No tentoraz načrie do sveta, o ktorom nemal ani tušenia.

Podľa ukážky sa dá tušiť úplne iná krv vo filmovej tvorbe. Film je zaujímavý aj obsadením, keďže sa v ňom stretneme s viacerými tvárami aj zo seriálu Búrlivé víno. Zabudnite na slabochov zo seriálu a ich postavy. Marek Majeský v hlavnej úlohe predstavuje mocného muža prahnúceho po kresle prezidenta. Zaujímavý je aj Michal Kubovčík, známejší ako Hesso Jašterák z relácie Haloo, v úlohe odpočúvajúceho Petržalčana. Ďalšími známymi tvárami budú Monika Hilmerová, Michal Dlouhý, Roman Luknár a mnohí ďalší. Premiéra filmu je naplánovaná na 10. októbra 2013.

Samotnú ukážku hodnotia mnohí jej diváci pozitívne. Mimo Youtube taktiež na Facebooku. Predpokladáme, že celý film sklamať nemôže. Palec patrí hore, pretože len ukážke sa málokedy podarí vyvolať také nadšenie a to ešte na malom Slovensku. uvidíme.

Oficiálne stránky filmu: www.filmkandidat.sk