Slovenská premiéra v Čechách úspešnej komédie Kameňák 4 už 14. novembra

0
3360

Kameňák bola donedávna známa trilógia komédií Zdeňka Trošky, zostavená zo známych vtipov a ľudovej zábavy. O pár dní sa v slovenských kinách objaví pokračovanie, čím sa z trilógie stáva sága, no už bez pričinenia známeho režiséra. V Čechách má komédia mimoriadny úspech. Počas prvých štyroch dní premietania ho v kinách videlo 55 000 ľudí. Pepa Novák, ako čerstvý starosta za sebou v rebríčku návštevnosti nechal astronautov vo veľkolepom hollywoodskom trháku Gravitácia.
Vrátane predpremiér má v Českej republike Kameňák na svojom konte takmer 60 000 rozosmiatych divákov. V počte návštevníkov, počas premiérového víkendu v tomto roku v Čechách, preskočili Kameňák 4 z českých filmov len Babovřesky. Na Slovensku sa fanúšikovia tejto šialenej komédie môžu tešiť na jej pokračovanie už 14. novembra.

Kameňák 4 Schmiedberger
Kameňák 4: Autor foto: Miloš Schmiedberger

Kameňák 4 zožal úspech ako v multiplexoch vo väčších mestách, tak aj v tradičných jednosálových kinách, kde bolo počas víkendu veľmi často vypredané. Kameňák 4 je divoká komédia, v ktorej je dovolené všetko. Do kín sa séria vrátila 10 rokov od uvedenia prvého dielu. Diváci ocenili poctivé pokračovanie, ktoré svojím oddychovým štýlom a „poetikou“ nadväzuje na predchádzajúce diely.

„Bude tam samozřejmě modrý pramensesvoukouzelnou silou, ale přimíchalijsme do filmu takové úžasné pikantnosti, že na to diváci budouzírat s otevřenou pusou,“ tešil sa na divácke ohlasy jeden z producentov Pavel Pásek ešte pred premiérou. A určite nie je sklamaný. V novom pokračovaní komédie, v ktorej je všetko dovolené, sa do Kameňákova vracia plno známych tvárí na čele s Václavom Vydrom, Danou Morávkovou, JosefemLauferem, Hanou Čížkovou, Václavom Glazarom alebo Ladislavom Županičom. Veľké úlohy majú v Kameňáku 4 „nováčikovia“ Bob Klepl, Martin Dejdar a Alica Bendová. Jednu z postáv mestečka si zahral i ďalší z producentov a pôvodne profesionálny herec Jiří Pomeje.

Kameňák 4 plagát

Oficiálne stránky Kameňáku 4: www.kamenak4.com
Prináša: nogup.sk