Sex v meste 2 – konečne oficiálna ukážka

0
2500

Sex v meste 2Konečne je to tu. Sex v meste 2, očakávaný film z prostredia New Yorku, štyri priateľky Carrie, Amanda, Charlotte a Cynthia, ktorých život nie je len o sexe, ako by sa zdalo, prostredie New Yorku neustále umiestnené do príbehu (takže ak poznáte osobne New York, máte z filmu o to lepší pocit, že v ňom toto mesto hrá dôležitú úlohu).

Už prvý celovečerný film nakrútený po úspechoch niekoľko sériovom seriáli, mal úspech a o to viac sa ľudia tešia na dvojku.

Tak teda asi každý je zvedavý, o čom to bude… v príbehu nájdeme opäť mnoho celebrít a zaujímavých miest, ako aj zvrat v deji, keď sa obľúbená dvojica dostane na mizinu vďaka hospodárskej / finančnej kríze (toľko písali preview pred uvedením dátumu premiéry). Podľa ukážky však je jasné, že príbeh bude plný dobrodružstva, keďže dievčatá sa vyberú na honosný výlet do Abu Dabi. A prepychom teda nešetria.  Nechajme sa prekvapiť o čom všetkom sa film bude. Z populárnych hviezd sa vo filme objaví Penelope Cruz, z médií sme mohli vyčítať, že sa tam môže objaviť aj Miley Cyrus.

ukážka: