Rytmus si pred domom našiel paparazziov a povedal im…

0
2538

PaparazziUž ste mali možnosť vidieť video, na ktorom Rytmus povedal paparazziom číhajúcim na neho pred jeho domom, čo si o nich myslí? Po nejakom čase sa nám opäť ukážu nejaké tváre tých, čo sa živia sliedením, hrabaním v odpadkoch slávnych, lezením cez kanále, len aby boli „nepozorovaní“ a dosiahli záber, ktorý môžu predať. Pokiaľ neradi počúvate slovenskú úprimnosť (rozumej nadávky rovno od srdca) tak ani video nezapínajte.

Definícia paparazii
…je stručne povedané hyena, ktorá chce zarobiť a tak striehne pred domom, alebo sleduje konkrétnu osobu, aby spravila záber, dôkaz o každej chybe, omyle, prešľape, o každej osobe v blízkosti objektu, skrátka o všetkom. Americké hviezdy by vedeli hovoriť o tom, koľko paparazziov majú okolo svojich domov. Deň čo deň ich sledujú, ba dokonca sa pred ich domami občas stretnú aj konkurenční „fotoreportéri“. Na Slovensku má problém s paparazzi aj Rytmus, o ktorého je veľký záujem = žiadanosť v médiách = oveľa vyššia cena fotiek, než v prípade Joža Beláka z Košíc s krvavým nosom po bitke v krčme. Jeho fotky od vás kúpia možno jedine Krimi noviny. Skrátka pre médiá je Rytmus niekto a pre čitateľa daných médií automaticky zrejme tiež, inak by to nerobili. Pochopiteľne teda Rytmusa sledujú, sledujú mu jeho dom, zaznamenávajú každý pohyb. Niet sa čo diviť, že nedávno už na nich vybehol a všetko si natočil. Od EVČ po ich ksichty… a čuduj sa svete… sú to obyčajní mladí chalani, žiadni na prvý pohľad psychopati. Kým jeden možno robil report na dolepenom laptope, druhý po krátkom výsluchu zo strany Rytmusa vytiahol fotoaparát a cez chriak na skle si ho začal fotiť. Samozrejme, došlo mu, že keď už nie sú nijak nenápadní a ešte stoja na chodníku a možno budú problémy, tak nech má na fotkách aspoň niečo. Paparazzi je niečo, čo mne konkrétne nedáva ani zmysel, veď tí plnia aj taký magazín ako je STAR, ktorý ma mimochodom svojou nelogikou, neaktuálnosťou a strašnou tuposťou nedávno sakramensky prekvapil.

Nech majú zaujimavosti.net akúkoľvek návštevnosť, ale vydať sa touto cestou…. to nie. Na to musí byť človek drzý, trpezlivý a príliš hladný….