Rytmus, Zeťová, Habera a Osvaldová v porote Československo hľadá Superstar?

5
1872

Aktualizácia 7. december 2010: Viacero médií si vzalo Farnú ako istú osobu medzi porotcami. Nakoniec však nie Farná, ale Helena Zeťová, v Čechách známa speváčka. Aj keď nie celkom najznámejšia. Pre predstavu pripájam video asi jej najznámejšej skladby z pred pár rokov.

Pôvodný článok: Dokážete si predstaviť Rytmusa v úlohe porotcu Česko Slovensko hľadá Superstar? Toho Rytmusa, čo pred rokmi hlásal ako veľmi je mu proti srsti komercia, ako nenávidí inú hudbu, ako tú jeho pravú, aké sr..ky hrajú ostatní jeho kolegovia, lebo on je kápo a nikto na neho nemá? Boli časy keď sme si mohli myslieť, že si onedlho pre jeho gestá a správanie niečo posedí, ale čo sa stalo? Zmäkol. Hráva slaďáčiky, vyplazuje jazyk na deti v ušatej maske Mickeyho Mausa, zapredal dušu nenápadnej reklame na Pokec a ešte sa má objaviť po boku Gábiny Osvaldovej, Ewy Farnéj a Pala Haberu v novej porote Česko Slovensko hľadá Superstar. Aspoň to uvádza denník Nový Čas.

Dokážete si teraz predstaviť, aké hodnotenie môže dať Ewa Farná, mladá speváčka z Čiech? Aké veľké skúsenosti môže mať? A aké vôbec môže hodnotenie dať samotný Rytmus? Predstavme si malé dievčatko, ktoré zaspieva milú tichú skladbu, aké hodnotenie asi tento kráľovský tvrďák dokáže povedať takejto súťažiacej. A každému inému. On, čo tak odmietal komerciu – reklamu – popularitu á la klasická celebrita, ale sám zarobil brutálne peniaze na predaji nosičov. Nuž držíme mu palce, ak sa nakoniec táto správa naplní. Bude to naozaj zaujímavé. Pripomeňme si Rytmusa jedným videom, ktoré vám ho ukáže tak, ako sám chcel vypadať.

Prehnane sa snažil vyzerať drsne, čím sa ale na plnej čiare zhovadil a strápnil. Veľký rapper sa snažil gestom ukázať, aký veľký frajer je a ako veľmi pohŕda komercionalizmom a vôbec niečím takýmto. Na pódium ho pritom uvedie Johny Mečoch, ktorý je pomaly absurdita ľudskej existencie sama o sebe. Držiac sa za gule s nechutným výrazom obrovského machra a žuvačkou v ústach ukazuje celému Slovensku, aký je on veľký kápo vo svete Hip Hop. Ak vám je z tej tváre na zvracanie, nebudete jediní, o čom sa presvedčíte aj z komentárov v starých článkoch na webe a na youtube vo videách zachytávajúcich tento moment.

Diskusia na tému nového Superstar
Pripojte sa aj vy do nového neoficiálneho fóra Česko Slovensko hľadá superstar. Ide o fanúšikovský projekt, ktorému pôjde najmú o podporu myšlienky takýchto súťaží, ktoré hoci majú aj svoje zápory, majú aj klady. Medzi ne patrí napríklad zamestnanie mládeže pred vylomeninami, pomáhanie talentom, rozvíja už objavený talent a do hudobnej scény pridáva niečo nové. Svoje názory, ale napríklad aj nesúhlas s poslednými vetami môžete prejaviť aj na neoficiálnej stránke na adrese http://cshs.eu.

Nové neoficiálne stránky o ČS SuperStar
Jedny z noviniek na internete, stránky o Superstar, nájdete na adrese:  http:/ceskoslovenskohladasuperstar.eu.

Comments are closed.