Robbie Williams a Losers, videoklip cez webkameru aj s Češkou Ivannou

0
1594

Robbie Williams a LosersRobbie Williams pár dní boduje celkom zaujímavým videoklipom, ktorý je celkom iný než videoklipy doteraz nielen jeho, ale aj iných interpretov. Kedysi šokoval vyzlečením sa až na kosť, dnes šokuje niečím moderným a nechýba tomu znova aj už spomenuté vyzliekanie. S notebookom značky Apple, čo prekryl nálepkou s nápisom LOSERS (chudáci, alebo ak chcete srabi), sa vydal na videochatovaciu službu Chatroulette, kde sú ľudia z celého sveta a nespájate sa s niekým konkrétnym, ale náhodným. Kým spieval, prepínal medzi ľuďmi online, ktorým zatelefonoval. Na druhej strane sa nestačili diviť, či je to naozaj Robbie Williams, alebo len niekto, kto sa naň podobá. Pár ľudí bolo prekvapených, iní dokonca svoju webkameru a túto službu používali na niečo nie príliš mládeži prístupné, no našli sa aj takí, čo to pochopili, no preverili si to otázkou na Robbieho, či je to naozaj on. Skladba aj s videoklipom je možno práve preto tak úspešná, alebo žeby pre ten záver?

Na záver sa spája s Českou republikou
Ako poslednej zatelefonuje dievčine do Českej republiky, a práve tým, že je posledná na záver pesničky už ani nespieva, len ju pozdraví, odkáže, aby sa nevenovala sexuálnemu obchodu a dievčina v tej chvíli možno ani stále nechápe, či je to celé pravda. Robbie Williams medzi obyčajnými ľuďmi. V posledných sekundách videa Robbie vstáva a odhaľuje, že celý čas bol od pol pása nahý. Ostatne takto to chodí, internetové zoznamky s webkamerami lákajú totiž najmä tých, čo sú na tom podobne a hľadajú ľudí s rovnakým štýlom obliekania pred webkamerou. Známy spevák sa tým snažil prehovoriť do duše tých, čo plnia erotické stránky vlastnými videami a ani o tom nevedia. Mag3.cz píše, že ide o študentku Ivannu zo Zlína, ktorú vyspovedal Zlinskynocnik.cz a sama potvrdzuje, že neverila, že je to Robbie.

Toto bol originál
Pokiaľ by sa niečo podobné stalo mne, po všetkých vírusoch a podvodoch by som zrejme čakal opäť nejaký výmsel nejakého blázna. Keďže však neveriacim Robbie na rýchle otázky odpovedal, to už je iná vec. Na webe totiž existjú chatovacie videoslužby, ktoré sa zaoberajú erotikou. Tam pri pokuse si písať s danou osobou odpovedá robot, občas sa trafí, občas nie, no hlavným cieľom tejto časti sexuálneho biznisu je zárobok.