Ready Player One. Hra sa začína

0
2078

Strhujúci dobrodružný triler z blízkej budúcnosti. Zo sveta virtuálnej reality a počítačových hier. Ready Player One je svetový čitateľský hit, ktorý vychádza vo vyše tridsiatich krajinách sveta, v USA sa predalo vyše milión kusov a filmovú adaptáciu chystá Steven Spielberg.

Ready Player One_prebal.indd

Nájdi kľúče a vyhraj

Píše sa rok 2044. Svet je veľmi nehostinné miesto. Ľudstvo sa ocitlo v hlbokej kríze. Minula sa ropa, klíma je zničená, rozšíril sa hladomor, chudoba a choroby.
Jediná záchrana pred bezútešnou realitou sa pre milióny ľudí stal virtuálny svet OASIS. Bezplatná online videohra prístupná všetkým – vytvoríte si novú identitu a žijete virtuálny život, ktorý je často na míle vzdialený tomu skutočnému.

Podobne je na tom aj Wade, ktorý žije dvojaký život. V tom virtuálnom sa však skrýva ešte čosi. Zlaté vajce s miliardovým dedičstvom po Jamesovi Hallidayovi, ktorý vytvoril celé OASIS a pred svojou smrťou pripravil pre ľudí hru.
Kto rozlúšti hádanky a splní úlohy roztrúsené v jeho výtvore, získa poklad, o akom sa mu nikdy ani len nesnívalo. .

Milióny ľudí sa celé roky márne pokúšajú rozpliesť hustú sieť odkazov na popkultúru z konca dvadsiateho storočia. Až kým Wade jedného dňa nenatrafí na kľúč k rozlúšteniu prvej hádanky. Odrazu stojí proti tisíckam súperov v zúfalých pretekoch o uchmatnutie hlavnej ceny. Nejde tu však len o lákavú výhru, ale najmä o desivý dosah pretekov na skutočný svet, ktorý sa od základov zmení.

Honba za pokladom naberá na obrátkach. Súboje, vraždy, nečakané prekvapenia.
Hra sa začala. A je to desivá jazda!

Pozrite si TRAILER na novinku Ready Player One:

Chcete zažiť podobný boj ako Wade v trileri Ready Player One? Rozlúštite hádanky, nájdite ukryté kľúče a získajte ceny, ktoré potešia každého milovníka kníh. Kliknite si na www.readyplayerone.sk a zabojujte o ceny. Hra sa začala!