Prichytený milenec zdrhal pred zúrivým manželom cez okno po plachte

0
1670

Nevera únikHitom internetu sa stalo video z jednej ulice brazílskeho mesta Sao Paulo. Pozornosť okoloidúcich si získala manželská hádka na balkóne, ktorú museli počuť všetci okolo. Oveľa väčšiu pozornosť však upútal muž, ktorý ako vysvitlo, bol milenec hádajúcej sa ženy a očividne mu bolo nepríjemné sledovať nie len svoju priateľku, ale aj potenciálneho vraha, z takej blízkosti. Nevedno prečo, zrejme uväznený v spálni pohádaných manželov sa spustil z okna cez pripevnené posteľné plachty. Nestačili mu však, s čím mu už pomohli privolaní hasiči.
Všimnite si, že v jednom momente jeden z pozorovateľov zakričí „Aaa, to je nuda!“

Reklama, či realita?
Scénke, ktorá pripomína komédiu, či lacný seriál, dokonca niektorí diváci neveria a pokladajú ju za reklamu, či špeciálne virálne promo. Doteraz sa okolo videa objavuje niekoľko otáznikov a veľa toho známeho nie je. Vierohodnosti nenahráva niekoľko faktov. Samotný milenec unikajúci z bytu manželov bol len v spodkoch a tričku. Kam ale šiel a prečo? Po dopade do hasičského molitanu zanadával všetkým okolo za skandovanie a prílišnú zábavu na jeho účet, lenže ako je možné, že tam hasiči tak rýchlo prišli a naozaj bol zamknutý, ako sa mnohí domnievajú, alebo len pre šou na „tajňáša“ skrátka šlo o podstatnú časť scenára? A prečo vlastne na balkóne, aby každý počul? Nech je ako chce, ako sranda je to dobré.

Záver a zistenie našej redakcie
Pol hodinku po vydaní článku sa nám pomerne rýchlo podarilo zistiť, že zrejme pôjde o fingované video niektorej z televíznych spoločností. Akonáhle totiž video chcete nahrať na Facebook, zobrazí sa výrazné hlásenie o autorských právach, ktoré si dokáže nárokovať len televízna spoločnosť, vydavateľ, štúdiá a podobne. Ťažko teda bežný divák niekde pod panelákom nahrávajúci náhodnú udalosť. To je veľmi nepravdepodobné. Zdá sa teda, že niekomu šlo o úmyselnú akciu s hercami a scenárom a aj hasiči boli s najväčšou pravdepodobnosťou fingovaní. Tým sme azda dali odpoveď na množstvo otáznikov a aspoň sa pár ľudí pobavilo na počiatočnej neistote…