Prezident Gašparovič opäť terčom posmechu, jeho hlášky v „rap“ videu

0
2580

Opäť si robia srandu z GašparovičaZ prezidenta si dnes už robí srandu kadekto. V dobe, kedy každý originálny nápad boduje na facebooku a aj medzi ľuďmi na iných miestach, sa chce každý zúčastniť na rýchlej sláve a tak sa mnohé pretekajú v tom, ako by sa dal ešte prezident zhodiť, alebo zosmiešniť. Kým niektoré kúsky kopírujú iné, alebo by o ne ani pes nezakopol, iné sú poburujúce, tvrdé, odvážne, no k tomuto nevedno, čo by sa hodilo viac. Video, ktoré zosmiešňuje prezidenta je momentálne hitom nie len na sociálnych sieťach. Z prezidenta v ňom autor spravil rappera, ktorý onedlho predstaví svoj album. Celkom slušná grafika je očividne prácou niekoho, čo s tým má už bohatšie skúsenosti. Zámerne napísané chyby v texte akoby len podtrhli obsah, ktorý je aj po zvukovej stránke plný chýb. Zaznie totiž niekoľko slovných brebtov zremixovaných do hudby a hoci tam toho veľa nie je, o zábavu majú lovci zábavných vecí a politického humoru zas postarané…


Autor videa: nepublikovateľný užívateľ (my autormi videa nie sme)

…aspoň na krátku chvíľu. Či chceme alebo nie, politika je všade kam sa pozrieme. Otázne je, či nejaký pohár už nepretiekol, alebo sa len plní, alebo už dávno tečie… ťažko povedať. Na Slovensku sa žarty z politikov robia tak často, že ani toto video nie je ojedinelosť a už vôbec nie posledné.

Koniec sveta od rovnakého autora
Autor videa má s najväčšou pravdepodobnosťou na svedomí aj celkom zábavné video o konci sveta. Veru, naozaj dobrá práca po grafickej a videoeditačnej stránke. Video nie je vhodné pre maloletých, a puritánov. Obsahuje totiž vulgarizmy.