Poľské reklamy propagujú aj pohreby a pochovávanie

0
1612

poľská reklama na pochovávanieAk sa vám niekedy zdala morbídna téma pohrebov a pochovávania, v Poľsku to zrejme berú celkom inak. Tam nie len že počas bieleho dňa opakovane na televízií TVP a ďalších narazíte na propagáciu novej inštitúcie zabezpečujúcej okrem poistenia aj pohreb a pochovávanie, ale tiež prináša pohľad na „úžasné“ herecké výkony dôchodcov a smútiacu rodinu po úmrtí starej mamy, mamy a iných členov rodiny. Scenáre ako vystrihnuté zo šialenej čiernej komédie sú však realitou. Dcéra smútiaca za mŕtvou mamou príliš neplače, no hovorené slovo má divákom predstaviť, že všetky opletačky ohľadom smrti a pohrebu sa dajú vyriešiť aj jednoducho.

Reklamu, ktorú na webe označujú aj za nechutnú, si v jednej zo svojich verzii môžete pozrieť aj na videu nižšie. Uvedené video zachytáva dve pani, jedna z nich je čerstvá vdova bez starostí, lebo o všetko a pokoj v rodine sa postarala konkrétna firma.

Reklama dokonca uráža aj niektorých poľských dôchodcov. Ďalšia má zobrazovať dcéru, ktorá prišla o mamu a príde suseda doniesť poštu. Druhé video nájdete tu. Koľko rokov tomu dávate vy, než sa niečo podobné objaví aj u nás?