Pepsi si spravila skrytou kamerou šialenú reklamu aj s J. Gordonom

0
1502

Chevrolet Camaro a jeff Gordon v Pepsi reklamePepsi MAX spravilo spolu s automobilovým pretekárom Jeffom Gordonom prekvapenie dovtedy celkom neznámemu predajcovi vozidiel. Jeff narafičil skrytú kameru a zamaskovaný sa hral na absolútneho amatéra v autách. Na nepoznanie vyzerajúci neohrabaný chlapík Mike mal záujem sa previesť v drahom čiernom Chevrolet Camaro. To sa mu aj splnilo a predajca s ním nastúpil do jedného vozu. Z počiatku vyštartoval naozaj opatrne, aby vyvolal dojem veľmi neskúseného šoféra. Predajca mu dokonca povedal, že to jeho prekvapenie bude mohutnou silou, akú vozidlo v sebe má. To ešte netušil, že zažije najzbesilejšiu jazdu vo svojom živote, takmer ako vo filme. V tej chvíli totiž neznámy záujemca o vozidlo, v skutočnosti Jeff Gordon vyštartoval a previezol chlapíka na sedadle spolujazdca šialenou rýchlosťou po blízkom okolí. Nadávajúc a preklínajúc potenciálneho zákazníka chcel po zastavení volať políciu, no v tom mu zabránil až odmaskovaný v USA populárny automobilový pretekár s priznaním, že to je v skutočnosti on.

Jeff Gordon je 42 ročný profesionálny pretekár v americkej šou NASCAR. Ovládať autá teda vie na výbornú. Pepsi týmto videom spravila sebe originálnu reklamu, aj keď v mužových očiach naozaj vidieť strach, ktorý nie je hraný… Takže mu nebolo všetko jedno.

Má svoj vlastný Harlem Shake
Jeff, ktorý preteká už pár desaťročí a na konte má slušne veľa titulov sa nedávno zviditelnil aj svojim vlastným Harlem Shake. Veď pozrite sami. Pepsi a Chevrolet sú jeho sponzormi, takže sa nieto čomu diviť.