Paródie na Rytmusove JEBE a jeho rádioverzia

0
1640

Vraciame späť, čo sme nedávno napísali, že skladba „JEBE“ od Rytmusa sa nemôže dostať do rádií a že rádioverziu vytvoriť z tejto skladby je nemožné. Ako sme sa mohli presvedčiť, rovnako tak ako vy, rádioverziu už naše rádia poznajú. Napríklad Europa 2 dnes o 9:50. Myslíte si, že skladba prešla nejakou výraznou úpravou? Písmenko J v slove JEBE je len mierne zamlčané, niekde v začiatkoch viet hovorí „EBE“ inak je skladba stále tá istá a to písmenko počuť je kedykoľvek keď používa výraz Yeah-yeah-y…ebe.

Vznikne tak to, čo potrebuje. Skúste si povedať pre seba namiesto Mlieko len mliek. Alebo namiesto reštaurácia len eštaurácia. Zopakujte ho aspoň 5 krát za sebou a málokto vám povie, že ste dodržali podmienku nevysloviť prvé písmenko. Ľudské ucho Rytmusov slovník počuje skrátka v plnej kráse. Slovo sa v celej skladbe nachádza toľko krát, že je nemožné ustriehnuť počuteľnosť jeho celej podoby. Nech naše deti teda počujú to krásne slovo, čo poznajú aj Poliaci aj Češi, mládež nech sa naďalej zhovadzuje a nech sa Slovensko teší opäť z nového hitu, z prínosu do slovenskej hudby.
Čo ma teší, tak reagovali aj tí, čo si z Rytmusa robia srandu. Vznikajú paródie. Pozrite si nejaké nižšie.

Der Rätmos – ZEBE [Rytmus JEBE Parodie]

Táto paródia má význačný komentár od užívateľa menom JACOBOGTI:
Tady je krásný důkaz, jak se to za pár korun udělat parodie na sračku kterou Rytmus myslí vážně…Můj názor je že to je co se týče kvality docela podobný, takže buď do toho kluci vrazili ranec a nebo Rytmus pár korun 😀 Hlavně tohle je parodie a já v tom přesto slyšim aspoň debilní příběh. Fakt to je udělaný dobře. Já nechápu proč lidi toho Rytmuse poslouchaj když jeho tvorba je z 95% jenom o tom že posílá někoho do píče a že už se to nedá a nedá….

Ďalšie:

Tento je dobrý:

A je tu aj nejaký remix:

Školská hymna: