Novinka v kinách, film Zámena. O čom je?

0
1531

Pri kúpe sendviča v KFC dostanete poukaz na návštevu filmu Zámena, cez ktorý možno pri kúpe jedného lístka zobrať so sebou druhú osobu zdarma. O čom je tento film, v ktorom sa nám opäť predstaví Jennifer Aniston? Pri prehnane vysokých cenách vstupného je každý takáto akcia vítaná. Len škoda, že niekedy ani film za to nestojí, hoci občas možno nájsť aj výnimky.

Príbeh začína myšlienkami o uponáhľanom spôsobe života hlavného predstaviteľa filmu Wallyho Marsa (Jason Bateman), keď cestuje newyorským metrom na stretnutie so svojou najlepšou kamarátkou Kassie Larson (Jennifer Aniston). Tá mu na stretnutí oznámi, že jej už tikajú biologické hodiny a chce dieťa.

Keď sa Wally vyjadrí, že jej s tým pomôže, zdvorilo ho odmietne a povie mu, že má iné predstavy o chlapovi, s ktorým by mala mať dieťa, keďže Wally má dosť divnú povahu a je hypochonder. To Wallyho vyvedie z rovnováhy a rieši to so svojím prelietavým kamarátom Leonardom (Jeff Goldblum). Kassie pozvala Wallyho na oslavu 30. narodením svojej kamarátky Debbie, ktorá však nedopadne dobre, keďže Wally nevie pochopiť, prečo by mala mať Kassie iného chlapa, keď je tu on a takisto nechce, aby sa dala do kopy s niekým, koho ani nepozná a je ženatý a tupý…

Celý článok: http://www.slovenciny.com/index.php?func=articles_info&id=412