Najhorší priateľ na facebooku? Mama! (video)

0
1649

Facebook: Sociálna sieťDnes má Facebook azda 60 percent Slovákov. A hoci si to neradi niektorí mladí chcú priznať, čoraz viac sa dostáva aj do kruhov našich rodičov, do kruhov dokonca našich starých rodičov a tak trochu malým klamstvom s dátumom narodenia si dopomáhajú aj naše malé sestričky a bračekovia. Najhorším priateľom, ktorého si však môžete na facebook pridať je vám v bežnom živote vždy asi ten najbližší človek. Mama! Kým vám neposlala svoju požiadavku priateľstva, boli ste kráľom, vyvesené fotky z poriadnej chlastačky a z chaty typu „dodna“ a „istypich“ sa komentovali jedna radosť.

Členstvo v skupinách, ktoré sa inak nepodobajú na nič z toho, v čom by vás inak mamička hľadala…. skončili sa krásne časy. Nepridať si ju? Urazená doma bude mať niekoľko otázok, ako je to možné, že za strechu nad hlavou a teplý obed sa nedočká potvrdenia, že ste priatelia. Skončilo sa uvádzanie statusov, kde priznávate blicovačku u kamoša na byte s dobrým filmom na novom 3D televízore…

Už to nebude to pravé orechové, a ani nemôže byť. Ak si vás vaša mamička pridáva medzi priateľov, buď jej vysvetlite, že je dnes iná doba, bolo by to na smiech, a ak je chápajúca, toto vysvetlenie pochopí. Ak ide o nepríčetného nerváka, skúste jej teda zablokovať výhľad vo vašich detailoch. Podmienku pridania si splníte a o zviditeľnení vášho obsahu už predsa nebola reč… či bola? Akonáhle si ju však pridáte, bude ochotná sama od seba pokračovať, s najväčšou pravdepodobnosťou si pridá aj pár vašich kamarátov, s ktorými sa pozná a tí sa budú diviť, či si robí srandu, alebo nie. Ej veru nerobí. Rodičia to tak neberú, nuž teda aj blokovanie zoznamu priateľov by sa preto hodilo, až nakoniec vašej mame nezostane nič, čím by vám mohla uškodiť a možno vôbec stratí záujem kontrolovať vám vaše príspevky a účet. Nič menej o tomto probléme by vedelo hovoriť viac než tisíc tínedžerov, ktorí sa neraz vyjadrili na rôznych fórach, ale vznikli aj nejaké skupiny, ktoré si vec berú pod drobnohľad.

Aj títo nadšenci na videu by asi vedeli povedať svoje, ale radšej rovno zložili skladbu so zábavným videoklipom. A hovorí práve o mamičke na facebooku.