Na Trnavskom tradičnom jarmoku aj 4. ročník Stredoveku pod hradbami

0
1550

Stredovek pod hradbami 2013Tak ako počas Tradičného trnavského jarmoku doteraz, aj tento víkend sa v rámci festivalu Stredovek pod hradbami 2013 budete môcť stretnúť počas oboch jarmockých dní so stredovekým táborom, stredovekou kuchyňou, šermiarmi, remeselníkmi, kaukliarmi, hudobníkmi a ďalšími talentovanými ľuďmi, vďaka ktorým môže stredovek ožívať zas a zas a pripomínať nám doby minulé. (Foto: Štefan Ďurčány)

Galaprogram:
Trnava v Plameňoch. výstižný názov najväčšej ohňovej akcie, ktorá sa kedy uskutočnila v Trnave a v okolí. Budete mať možnosť vidieť atraktívne vystúpenia profesionálnych skupín z Čiech a Slovenska. Uvidíte veľkolepú a profesionálnu ohňovú show predvedenú majstrami svojho umenia. Z Čiech sa vám predstaví skupina Magnis, ktorá má za sebou vystúpenia v Ázii, či Afrike a vo svojom tíme má aj úradujúceho majstra ČR v ohnivom umení.

Zo Slovenska sa predstaví skupina Dream Dancers. Mladá skupina, ktorá sa venuje ohňovej show srdcom a rozumom. Preto sa učia od tých najlepších vo svete a ich umenie môžete teraz vidieť aj v Trnave. Ohňové show Dream Dancers už dlho dokazujú divákom, že oheň nemusí byt len neskrotný živel, ale aj krásny element.

Duo Aratron Aspis. Na Slovensku azda najslávnejšie duo, ktoré sa venuje ohňovej show. Majú za sebou vystúpenia po celom svete a ich krédom je “ naša show je záruka kvalitnej zábavy“. Tak sa príďte presvedčiť aj vy a pozrite si úžasnú Trnavu v Plameňoch.

Všetky potrebné informácie, detaily o programe a časy nájdete na stránkach festival.tsc.sk
Zdroj: Facebook stránky Kompánie trnavských žoldnierov