Muzikál o dievčatách zo Spice girls bude mať premiéru v decembri a nový duet v septembri

0
1662

Dva roky príprav a tvrdej práce sa chýlia ku koncu. Muzikál o skupine Spice girls pod názvom Viva Forever má stanovený dátum premiéry. Už v decembri tohto roku uzrie svetlo sveta a privíta prvých návštevníkov v Londýne.
Muzikál mal pôvodne zobraziť príbeh známej dievčenskej pätice, no nakoniec bude fiktívny, ale doplnení piesňami slávnej skupiny.

Za výrobou muzikálu stoja naozaj veľké hviezdy a to producentka Judy Cramer, ktorá pripravovala i muzikál Mamma Mia! a Jennifer Saunders, ktorá mala nastarosti samotný príbeh a jeho scenár. Dievčatá mali v podstate len poradný hlas a sú tvárami celého projektu.
Pätica sa naposledy objavila spolu 26. júna 2012 na tlačovej konferencii, kde predstavili muzikál a dali krátke rozhovory. Každá z členiek najúspešnejšej britskej dievčenskej skupiny vyzerala nadšene a šťastne až na Victoriu Beckham. O nej sa už dlhšie hovorí, že minulosť skupiny ju nezaujíma a najradšej by už so značkou Spice girls nebola nikdy spájaná. Svoje meno a úsilie už dávno prepožičala vlastnej módnej značke, ktorej sa venuje na 110%.

Práve Victoria je údajne aj dôvod prečo skupina zrušila plány na spoločné vystúpenie v Londýne pri zahájení olympijskych hier a prečo boli zrušené aj plány na ďalšie turné.

Nie všetky členky ale zanevreli na to, čo ich preslávilo. Najnovšie si k spolupráci na novom albume pozvala Melanie C svoju kamarátku Emmu Bunton. Spoločne nahrali pieseň z istého muzikálu, ktorá sa objaví na Melaninom novom albume muzikálových a divadelných piesní Stages, ktorý vydá už v septembri.