Miley Cyrus sa nahá vo videoklipe Wrecking Ball zbavuje detského imidžu

0
3639

Na to, aby sa Miley Cyrus vymanila zo zaškatuľkovania vďaka infantilnej až trápnej postave Hannah Montana, potrebovala do novej kariéry niečo, čo z nej spraví dospelú. Ostrihané vlasy a zmena imidžu tomu stále nepomáhali, no podarilo sa to až na nedávnych udeľovaniach hudobných cien, kde predviedla priam eroticky tanec sedacích svalov. Dnes mienku o jej osobe doráža Búracia guľa, čo je v preklade jej najnovší videoklip Wrecking Ball.

Miley Cyrus Wrecking Ball foto

Na ten láka pozornosť skôr veľké množstvo článkov… (a my teraz prilievame olej do ohňa). Mladá hviezda, ktorej dali meno rodičia mimochodom podľa smajlíka bez prvého písmenka pre jej detský úsmev (Smiley), teraz boduje a to závratne. Za 4 dni nazbierala takmer 100 miliónov pozretí.

Vo výraznom detaile ukázala až neprirodzene krásne zuby, ústa plné slín, no taktiež nepredviedla veľa odevov, pričom šetrila aj na podprsenke. K videoklipu bolo vyhotovených aj niekoľko fotografií, ktoré dnes najmä fanstránky mladej hviezdy šíria s nadšením.

Hannah Montana Miley Cyrus Wrecking Ball
Hannah Montana Miley Cyrus Wrecking Ball

Aj takto sa dá zbavovať detského imidžu. Hannah Montana predsa len zdobí ešte tisícky školských tašiek a peračníkov medzi tisíckami dievčat len na malom Slovensku. Pri mene Miley Cyrus si pred pozretím videoklipu mnohé jej fanúšičky spomenú na Hannah Montana. Či sa úspešne zbaví nálepky detskej speváčky z Disney’s Channel sa ukáže práve teraz. Zaujímavosťou je aj skutočnosť, že ako jedna z mála hviezd si poradí aj so spevom bez hudby. Výborný spev predviedla minulý rok na jednom podujatí, kde boli prítomní aj Slováci a nadchla čistotou hlasu v ktorom nepotrebovala žiadnu úpravu a ani krycí hudobný sprievod.