Máte tip na článok? Chuť písať? Napíšte nám

0
3052

Stalo sa u vás niečo zaujímavé, alebo máte problém so šialeným susedom, priateľmi či niečo, o čom chcete povedať viac ľuďom? Zaujímavé fotografie, ohlásenia šialencov na cestách alebo nabonzovanie nejakej známej osobnosti, ako bije čašníka na terase (áno, s kľudom aj bulvár)… to všetko ako tip na článok nám môžete posielať do redakcie na adresu reporter(zavináč)zaujimavosti.net

Vaše články, fotografie, postrehy, to všetko, čo bude stáť za to, radi zverejníme.
K posielanému materiálu je však nutné pripojiť aj meno, alebo prezývku, pod ktorou bude autor materiálov prezentovaný. Nezabudnite uviesť minimálne pár viet o udalosti a je potrebné brať na vedomie, že vulgarizmy a gramatické chyby, ako aj štylizáciu viet bude nutné v prípade nedokonalostí upraviť.

Miesta redaktorov sú u nás pre každého:
Chcete písať o zaujímavostiach vo vašom okolí? Sledujete svoj región a novinky zo sveta, radi fotíte, alebo len skrátka radi píšete? Napíšte nám tiež a môžete byť redaktorom na tomto spravodajsko-zábavnom webe. Hoci nejde o komerčný projekt, má záujem informovať, zabávať a byť tu pre ľudí. Budeme radi, ak sa pripojíte a budete písať o športe, bulvári, o politike, cestovaní, o koníčkoch, písať kuchárske recepty na zaujímavé pochúťky, tipy na nátierky a iné gurmánske špeciality a potešíme sa aj redaktorovi, ktorý by sa venoval hrám, alebo len čisto ženským oblastiam a vzťahom. Každý nový nápad je vítaný a poteší. Ktokoľvek chce písať však musí spĺňať podmienky: 1. znalosti vlastného jazyka, 2. mať chuť a 3.

Sami sme kedysi riešili otázky: „Kam poslať fotografie, aký je kontakt na noviny, Ako môžem informovať ostatných, – upozorniť ostatných, Kde poslať zaujímavý článok?“ alebo množstvo otázok podobných otázke „Kde napísať, aby o veci ľudia vedeli?“ Vlastne aj preto boli vytvorené stránky Zaujimavosti.net aby pre viacerých ľudí a aj pre vás tu bola možnosť dať o svojich problémoch, zisteniach, objavoch a chutiach vedieť ostatným. Najmä však informovať o zaujímavostiach vo svete čo najväčšie spektrum ľudí. Je medzi vami mnoho takých, ktorí videli niečo zaujímavé, zažili, alebo napísali článok, ktorý by radi zverejnili. Ak ste teda napísali článok a chcete ho aj keď bezplatne, ale vydať, redakcia Zaujimavosti.net to rada spraví.